Trouwfotografie

Echt & puur

Trouwfotografie

Echt & puur

Trouwfotografie

Echt & puur

Trouwfotografie

Echt & puur

Trouwfotografie

Echt & puur

Home > Trouwfotografie

Trouwfotografie

Als trouwfotograaf focus ik tijdens de reportage altijd op de connectie en de emotie tussen een bruidspaar. Hierdoor is mijn bruidsfotografie echt, puur, en liefdevol. Om dit te bereiken gebruik ik vragen, kleine spelletjes en opdrachtjes, zodat de connectie en interactie als vanzelf ontstaat. Er wordt echt een moment gecreëerd waarin jullie samen iets delen en beleven. Wanneer jullie later de foto´s terug zien, gaan jullie weer helemaal terug in dat moment met dat gevoel. En hoor je als het ware weer de woorden die de ander toen tegen je zei.

De trouwfotograaf

Jullie gaan trouwen en zijn je nu aan het oriënteren voor een bruidsfotograaf. Dan wil je de verschillende mogelijkheden goed kunnen vergelijken natuurlijk. Toch zegt alleen een offerte helaas niet zoveel. De trouwdag is namelijk de mooiste dag van jullie leven, een dag waarin jullie centraal staan en de liefde en trouw voor elkaar gevierd worden. Deze liefde en emotie leg ik voor jullie vast als een blijvende herinnering.

Vaak zitten er maanden van voorbereiding in, zodat niets aan het toeval kan worden overgelaten. Daarom is het belangrijk dat alles klopt tot in de puntjes en jullie hier ook een goed gevoel over hebben. Het persoonlijke contact, de klik met de verschillende leveranciers is hierbij juist heel belangrijk.

Als trouwfotograaf weet ik hoe fijn het is om ontspannen en ongedwongen sfeer neer te zetten. Als jullie je op je gemak voelen en je kunnen focussen op elkaar, dan zie je dat terug in de foto’s. Dan stralen jullie het meest, en spat jullie liefde voor elkaar van de foto’s af. Het heeft dan ook mijn voorkeur om zoveel mogelijk spontane en ongedwongen foto’s te kunnen maken van jullie, zodat het natuurlijk overkomt.

Zelf ben ik dol op lichte en kleurrijke foto’s. Mijn stijl zou ik willen omschrijven als romantisch en klassiek. Gedurende de dag regisseer ik alleen waar dat nodig is. Verder probeer ik niet te veel op de voorgrond te treden en leg ik de spontane momenten vast die zich voordoen. Op deze manier krijgen jullie een mooi compleet beeld van wat er de dag allemaal is gepasseerd, een mooie tastbare herinnering. Spreekt dit jullie aan, dan zou ik graag nader met jullie kennismaken. Dan kunnen we vrijblijvend jullie wensen doorspreken, zodat er voor jullie bruiloft een voorstel op maat kan worden gemaakt.

Hoe ga ik te werk?

Standaard inbegrepen zijn:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Gesprek voor laatste afstemming 3 weken voor trouwdatum
  • Locatie scout voor reportage (incl. voorschouw locaties)
  • Fotografie op jullie huwelijksdag
  • Zorgvuldige selectie en nabewerkingen van de foto’s
  • Blogpost van jullie trouwdag online
  • Oplevering van alle mooiste foto’s binnen 6 tot 8 weken

WIJ Gaan Trouwen!

Jullie trouwdatum is bekend en jullie zijn opzoek naar een bruidsfotograaf. Los van de datum, is een van de eerste vragen die dan aan mij gesteld wordt: “Wat zijn de kosten?” Uiteraard is dat een lastige vraag. Dit omdat elk bruidspaar anders is, met eigen wensen, ideeën en invullen voor hun speciale dag. Daarom is een opdracht voor trouwfotografie altijd maatwerk en helemaal afgestemd op jullie persoonlijke wensen en ideeën. Hier besteed ik dan ook extra aandacht en zorg aan. Zodat we niks aan het toeval overlaten. Even goed werk ik met een aantal “standaard” pakketten waarmee ik jullie nu prima een indicatie kan geven hoeveel de investering is voor de wensen die jullie in gedachten hebben.

Spreekt mijn trouwfotografie jullie aan? Neem dan vrijblijvend met mij contact op, zodat ik speciaal voor jullie een offerte op maat kan opstellen. Deze licht ik vervolgens graag persoonlijk aan jullie toe in een tevens vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaking

Maak vrijblijvend kennis of vraag een offerte voor jullie trouwreportage aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Investering?

Jullie zijn benieuwd wat jullie trouwdag gaat kosten qua investering. Vaak hoor ik “we hebben geen standaard bruiloft hoor“, of “we doen het wel een beetje anders“. Er is echter geen “standaard” bruiloft! Uiteraard is geen één bruiloft het zelfde. En gelukkig maar. Dus daarom is een offerte vaak ook, in elk geval deels, nog maatwerk. Het moet passen bij jullie wensen en budget.

Prijsindicatie

Voordat je contact legt willen jullie waarschijnlijk eerst weten wat het kost. Om een huwelijk mooi te kunnen vastleggen en een verhaal te vertellen met beelden, loopt het aantal uren al gauw op. De meeste bruidsparen zoeken daarom vaak voor trouwdag een fotograaf voor gemiddeld 6 tot 8 uur. Om die reden bied ik vaak een offerte aan van voor 7 uur fotografie. Ter indicatie, daar reken ik €1595,- . Zijn jullie benieuwd wat hierbij allemaal inbegrepen is? Of hebben jullie aan een ander aantal uren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Dan ligt ik het graag toe.

Weten jullie al voor hoeveel uur je een fotograaf nodig hebt op jullie trouwerij? Of hebben jullie juist heel specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend met mij contact op. Zodat ik speciaal voor jullie een offerte op maat kan opstellen. Ook hoor ik graag van je wanneer je het nog niet precies weet. Je kunt me altijd bellen als je twijfelt nog over het aantal uren en je toch graag oriënterend wat meer informatie wenst te ontvangen. Laat het me dan even goed weten. Graag licht ik het een en ander verder aan jullie toe.

Ook een photobooth op jullie bruiloft?

Wil je echt onvergetelijke herinneringen van jullie trouwfeest? Hebben jullie al nagedacht over een leuke en ludieke photobooth op je trouwerij? Een toffe manier om je gasten te vermaken. Bovendien kun je zien wat iedereen uitspookte. Je hebt zelf dus gelijk een mooi aandenken. Een origineel alternatief voor een gastenboek. En ook nog eens een tastbaar aandenken en een leuk en onvergetelijk bedankje voor jullie gasten.

Besparen met package deal

In combinatie met trouwfotografie is een photobooth op jullie bruiloft extra aantrekkelijk. In deze combinatie geldt er namelijk een speciaal tarief voor de photobooth. Informeer vrijblijvend hoeveel jullie hiermee kunnen besparen.

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Bruiloft Anthonie en Margreet in Rhijnauwen en Zeist

Word jij er ook zo blij van wanneer een koppel zo verliefd is dat het er vanaf spat? Eerder dat jaar had ik reeds een loveshoot met hun gedaan, waarvan ze de foto’s hebben gebruikt voor hun unieke en persoonlijke trouwkaart.

Trouwerij van Kasper & Lidewij – 9 juli 2016

Grenzeloze liefde! Ze zijn getrouwd op een symbolische plek, welke tevens voor de gasten uit Nederland en uit België goed te bereiken was. De trouwceremonie en bruidsreportage waren namelijk in Baarle-Nassau.

Gaan jullie trouwen?

Wij genieten absoluut na van onze prachtige dag, we hebben zo genoten. We vinden de foto’s echt heel mooi!
Mooie kleuren, emoties en verhaal als het ware.

Lydia H.

Echt heel erg bedankt! Ben razend enthousiast. Het ziet er allemaal echt zo mooi uit en bedankt vangen van onze dag! 

Samantha P.

Wij zijn net klaar met het bekijken van de PRACHTIGE foto’s! Wauw!!! Wij zijn er enorm blij mee!! Dank je wel!!

Daniëlle van der M.

Het was echt een fantastiche dag. Wij hebben zeker genoten en de andere gelukkig ook! Jaa we zijn er echt blij mee. Super mooi vinden we ze! Ontzettend bedankt!

Karlijn K.

Het is al weer ruim een jaar geleden dat je voor ons de trouwfoto’s hebt gemaakt. We genieten er nog elke dag van! Het was erg prettig om samen te werken en je hebt erg fijn gewerkt op de dag zelf, dank daarvoor.

Margreet D.

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl