06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

WIJ Samen

Leg jullie liefde vast

Liefdes reportage

Echt & puur

Loveshoot

Echt & puur

WIJ Samen

Echt & puur

Liefdes reportage

Echt & puur

Loveshoot

Echt & puur

Home > Loveshoots

Loveshoot

Je bent al een tijd samen, en om jullie liefde voor elkaar vast te leggen zou je graag samen een Loveshoot willen doen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Loveshoots zijn eigenlijk reportages zoals we deze ook kennen vanuit de bruidsfotografie, maar dan met een koppel buiten de setting van een trouwdag om. Het maakt niet uit of je nu (pas) verliefd, verloofd, of juist getrouwd bent. Samen prachtige, intieme en liefdevolle foto’s laten maken is altijd een mooie en dierbare herinnering.

In overleg bespreken we een datum en tijdstip, en zoals gezegd sta ik ook open voor de inbreng van de foto locatie. De standaard Loveshoot zelf duurt maximaal 1,5 uur. Hierin worden diverse foto’s van jullie gemaakt in verschillende posities en uitsneden, vanuit verschillende standpunten. Veelal ontstaan er spontaan wat ideeën of poses, maar je kunt ook wat eigen ideeën en voorbeelden meenemen, welke je bijvoorbeeld op Pinterest bent tegen gekomen.

Liefde is niet ongrijpbaar 

Hoe mooi is de liefde? Het is iets speciaals, een uniek gevoel, een houden van tussen twee mensen. Twee geliefden. Iets wat zij hebben, dat heeft geen ander. Ze zeggen wel eens dat liefde daarom ook ongrijpbaar is. Toch ben ik er van overtuigd dat dit niet perse zo is. Wanneer jullie je openstellen voor elkaar dan bloeit er iets mooi, komt er emotie en worden liefdevolle blikken uitgewisseld. Dat ga ik voor jullie vastleggen. Jullie liefde, jullie herinneringen.

Stijl

Mijn stijl is romantisch en klassiek, en het is mijn streven om jullie als koppel zo ontspannen, spontaan en liefdevol als mogelijk erop te krijgen. Daarom hou ik altijd van een open, spontane en ongedwongen sfeer. Zal dan ook zo min mogelijk (alleen waar nodig) regisseren, en sta ook open voor jullie eigen inbreng als het gaat om poses en locatie.

Gaat het kriebelen?

Enthousiast geworden om samen met jouw lief op de foto te gaan tijdens een loveshoot? Aarzel dan niet langer, en neem vrijblijvend contact op en informeer gerust naar de mogelijkheden.

Secret loveshoot

Wil jij jouw geliefde op een bijzondere manier verrassen met een speciale loveshoot (bijvoorbeeld op “jullie plekje”)? Of misschien wil je hem of haar ten huwelijk gaan vragen en zou je dat speciale moment ook graag vastgelegd zien in foto’s… ook dat is mogelijk! Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

Praktisch informatie

Achteraf ontvang je na 4 tot maximaal 6 weken de gehele serie in lage resolutie. Deze beelden hebben een watermerk in zich. Uit deze serie mogen jullie 20 beelden selecteren welke jullie favoriete foto’s zijn. Deze ontvangen jullie dan vervolgens in hoge resolutie (tevens groot formaat) en zonder watermerk, zodat jullie deze beelden zelf kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld afdrukken op fotopapier, op canvas of in een fotoboekje. De overige beelden blijven nog een beperkte periode beschikbaar om na te bestellen.

Reiskosten worden niet gerekend binnen een straal van 30km rondom Amersfoort. Daar buiten wordt een bedrag van €0,24 ct p/km gerekend.

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Ook een loveshoot?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl