WIJ Samen

Leg jullie liefde vast

Liefdes reportage

Echt & puur

Loveshoot

Echt & puur

WIJ Samen

Echt & puur

Liefdes reportage

Echt & puur

Loveshoot

Echt & puur

Home > Loveshoots

Loveshoot

Je bent al een tijd samen, en om jullie liefde voor elkaar vast te leggen zou je graag samen een Loveshoot willen doen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Loveshoots zijn eigenlijk reportages zoals we deze ook kennen vanuit de bruidsfotografie, maar dan met een koppel buiten de setting van een trouwdag om. Het maakt niet uit of je nu (pas) verliefd, verloofd, of juist getrouwd bent. Samen prachtige, intieme en liefdevolle foto’s laten maken is altijd een mooie en dierbare herinnering.

In overleg bespreken we een datum en tijdstip, en zoals gezegd sta ik ook open voor de inbreng van de foto locatie. De standaard Loveshoot zelf duurt maximaal 1,5 uur. Hierin worden diverse foto’s van jullie gemaakt in verschillende posities en uitsneden, vanuit verschillende standpunten. Veelal ontstaan er spontaan wat ideeën of poses, maar je kunt ook wat eigen ideeën en voorbeelden meenemen, welke je bijvoorbeeld op Pinterest bent tegen gekomen.

Liefde is niet ongrijpbaar 

Hoe mooi is de liefde? Het is iets speciaals, een uniek gevoel, een houden van tussen twee mensen. Twee geliefden. Iets wat zij hebben, dat heeft geen ander. Ze zeggen wel eens dat liefde daarom ook ongrijpbaar is. Toch ben ik er van overtuigd dat dit niet perse zo is. Wanneer jullie je openstellen voor elkaar dan bloeit er iets mooi, komt er emotie en worden liefdevolle blikken uitgewisseld. Dat ga ik voor jullie vastleggen. Jullie liefde, jullie herinneringen.

Stijl

Mijn stijl is romantisch en klassiek, en het is mijn streven om jullie als koppel zo ontspannen, spontaan en liefdevol als mogelijk erop te krijgen. Daarom hou ik altijd van een open, spontane en ongedwongen sfeer. Zal dan ook zo min mogelijk (alleen waar nodig) regisseren, en sta ook open voor jullie eigen inbreng als het gaat om poses en locatie.

Moment Design

Al mijn liefdesreportages fotografeer ik aan de hand van de “Moment Design” methodiek. Een erg mooie manier om een loveshoot mee op te bouwen voor mijn klanten. Daarmee voor jullie ook een mooie gelegenheid om stil te staan bij jullie verbinding en de liefde die je voor elkaar voelt. Ben je benieuwd wat Moment Design inhoudt, of wil je misschien meer lezen hoe ik dat toe pas, lees er dan meer over op de uitgebreide pagina.

Gaat het kriebelen?

Enthousiast geworden om samen met jouw lief op de foto te gaan tijdens een loveshoot? Aarzel dan niet langer, en neem vrijblijvend contact op en informeer gerust naar de mogelijkheden.

Secret loveshoot

Wil jij jouw geliefde op een bijzondere manier verrassen met een speciale loveshoot (bijvoorbeeld op “jullie plekje”)? Of misschien plan je momenteel een aanzoek? En wil je hem of haar ten huwelijk gaan vragen, dan wil je dat speciale moment ook graag vastgelegd zien in foto’s… ook dat is mogelijk!  Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden. Denk graag me je mee om het huwelijksaanzoek tot een succes te maken.

Praktisch informatie

Achteraf ontvang je na 4 tot maximaal 6 weken de gehele serie in lage resolutie. Deze beelden hebben een watermerk in zich. Uit deze serie mogen jullie 20 beelden selecteren welke jullie favoriete foto’s zijn. Deze ontvangen jullie dan vervolgens in hoge resolutie (tevens groot formaat) en zonder watermerk, zodat jullie deze beelden zelf kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld afdrukken op fotopapier, op canvas of in een fotoboekje. De overige beelden blijven nog een beperkte periode beschikbaar om na te bestellen.

Reiskosten worden niet gerekend binnen een straal van 30km rondom Amersfoort. Daar buiten wordt een bedrag van €0,24 ct p/km gerekend.

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Loveshoot Deventer de Gasfabriek

De Gasfabriek in Deventer is oud industrieel erfgoed. Dit stel had de voorkeur uitgesproken voor een loveshoot op een dergelijke locatie.

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Ook een loveshoot?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl