Verhuur

WIJ denkt met je mee

Home > Verhuur

Verhuur

Je kunt mij of mijn apparatuur inhuren voor de volgende doeleinden:

 • Photobooth verhuur van professionele photobooth voor ludieke foto’s van onvergetelijke feesten en evenementen
 • Polaroid 300 – Intant camera (Direct klaar camera) – 3 stuks (ideaal voor feestjes)
 • Pop-up fotostudio inclusief photo props en fotograaf.
 • Fotomodellen thema kinderfeestje, fotograaf, mobiele fotostudio en visagie of schmink artiest.
 • Beamer voor projectie, inclusief beamer projectiescherm.
 • Mijn foto apparatuur is te boeken via https://www.gearbooker.comOverige diensten

 • Een fotoalbum of fotoboek uitbesteden? Blijven die foto’s van je bruiloft, die vakantie, wereldreis of babytijd van je kinderen maar liggen? En komt het er niet van om een mooi boek te maken? Neem dan contact op. Is stel een mooi boek samen met jullie mooiste beelden.
 • Cake smash shoot – in samenwerking met een professionele Cake smash taart bakker.
 • Gender Reveal shoot – in samenwerking met een professionele Gender Reveal taart bakker.
 • Meerdere fotografen op een bruiloft? Ik heb ook ervaring als het gaat om fotograferen als 2nd shooter. Een bruidsfotograaf kan mij dan ook inhuren als tweede fotograaf.
 • Als fotograaf op uw evenement? Door mijn professionele opstelling zoek ik altijd de samenwerking op. Vanuit eerdere situatie ervaring om namens een ander bedrijf of organisatie werkzaamheden te verrichten en het gezicht te zijn. Zo kun je me ook boeken en inhuren als jouw “huisfotograaf“.

Verhuur professionele photobooth

Hieronder staan twee pakketten uitgewerkt welke ideaal aansluiten bij een gemiddeld feest of evenement, maar maatwerk huur is ook mogelijk. Voor bruiloften in regio Amersfoort (en daar buiten) hebben we de twee meest gangbare pakketten op deze pagina neergezet.

Deze photobooth is samenwerking met een partner in Deventer. Op Facebook zijn we te benaderen via Photobooth verhuur Amersfoort en Deventer. We hanteren zowel in Amersfoort als Deventer dezelfde prijstelling. Bekijk ook onze gezamlijke folder en prijslijst.

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Loveshoot Deventer de Gasfabriek

De Gasfabriek in Deventer is oud industrieel erfgoed. Dit stel had de voorkeur uitgesproken voor een loveshoot op een dergelijke locatie.

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Interesse in een van deze mogelijkheden?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl