Loveshoot Deventer - de Gasfabriek

Vertelt jullie verhaal

 

Home > Loveshoot Deventer de Gasfabriek

Loveshoot Renske en Lars 

de Gasfabriek Deventer

Een loveshoot bij De Gasfabriek in Deventer. Dit is prachtig oud industrieel erfgoed, een locatie die nog niet kende als Amersfoorter. Maar wel een beetje dezelfde sfeer en ambiance heeft als bijvoorbeeld de panden op de Wagenwerkplaats of de Nieuwe Stad in Amersfoort. Renske en Lars hadden hun voorkeur voor een dergelijke locatie uitgesproken. En na een locatie scout vooraf leek me dit echt een geschikte plek om dit leuke stel hier samen te mogen fotograferen.

Twee jaar samen

Ze waren inmiddels al ruim twee jaar samen, en hadden eigenlijk nog niet eerder zo iets gedaan. Want het is een mooie manier om samen je liefde te vieren en je relatie te versterken. Van hun beide ontving ik heel uitgebreide input terug op mijn vragenlijst, welke altijd stuur aan mijn liefdeskoppels die ik mag gaan fotograferen met de Moment Design methode.

 

Sportief

Uit de antwoorden die ze mij hadden gegeven bleek al dat ze erg sportief zijn. En dus ook heel energiek en bewegelijk. Deze liefdesreportage mocht, naast hun jeugdigheid, hun avontuurlijke kan en de liefde voor elkaar, dus ook best wat speelzigheid en sportiviteit uitstralen. Omdat Renske en Lars beide ondermeer ook voetballen, heb ik ze van te voren ook gevraagd om een voetbal mee te nemen naar deze liefdes shoot. Zoals je kunt zien heb ik die ook betrokken bij deze Moment Design reportage.

Liefdesbrief

Aan het eind van de reportage werd extra ingezoomd op hun gevoelens voor elkaar. Zowel fysiek met zintuigen werd de liefde gevoeld. Als ook met het hoofd en hart werken gevoelens gedeeld. Op het eind hebben ze beide aan elkaar een liefdesbrief voorgelezen. Waarin ze hun gevoelens voor elkaar verwoord hebben. Om prachtig mooi intiem moment om zo samen te beleven en de loveshoot mee af te sluiten.

 

Willen jullie ook een loveshoot op een oude industriële locatie?

Zou jij ook graag samen liefdevol en puur op de foto willen? Bijvoorbeeld met een loveshoot op net zo’n industriële locatie? Of misschien wel ergens anders? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Lees meer
Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lees meer
Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl