Loveshoot – Johan & Lynn - Soestduinen

Liefdevol en puur

Home > Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot Johan & Lynn – Moment Design Soestduinen

Hartverwarmende liefde

Lynn en Johan zijn bijna 4 jaar een samen. We gaan voor het ontstaan van hun liefde terug naar hun middelbareschooltijd. En ze hadden tot nu toe nog niet eerder een lovehoot gedaan. Ze waren van te voren al meteen enthousiast toen ik vertelde over mijn aanpak op basis van de “Moment Design” methode. De “voorpret vragenlijst” werd uitvoerig en open ingevuld. Zo leerde ik hen ook meteen wat beter kennen. En kon ik mijn fotoreportage nog persoonlijker en toepasselijker voorbereiden. De vragen, opdrachtjes en spelletjes paste zo no beter bij de door hun gegeven antwoorden en daarbij bij hun persoonlijk als stel. We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend. 

Opbouw in fases

Zoals je kunt zien zijn de foto’s van deze shoot heel liefdevol en puur. Dat bereik ik doordat ik een loveshoot reportage uitvoerig voorbereid. Er zit dan ook een opbouw in. Eerst laat ik ze vooral veel plezier en grappige momenten beleven. Zodat de fun en energie er vanaf spat. Na verloop van tijd gaan we in de fotoreportage wat dieper en zoeken we meer de liefde en warmte op. En wordt er ook meer geknuffeld. Als de sfeer en setting zich ervoor leent, dan worden op het eind van de loveshoot ook betekenisvolle momenten met elkaar gedeeld. Diepe hartsconnectie, gevoelens van liefde en waardering worden dan uitgesproken. Een persoonlijk moment samen. Dit werd tijdens deze shoot nog versteld omdat ze voor elkaar een persoonlijk cadeautje hadden gekocht, welke ze aan elkaar hebben gegeven. Een loveshoot zijn dus niet zomaar alleen foto’s. Het verdiept je relatie en laat je nog meer tot elkaar groeien.

Gerelateerde artikelen:

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Lees meer
Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl