06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot – Johan & Lynn - Soestduinen

Liefdevol en puur

Home > Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot Johan & Lynn – Moment Design Soestduinen

Hartverwarmende liefde

Lynn en Johan zijn bijna 4 jaar een samen. We gaan voor het ontstaan van hun liefde terug naar hun middelbareschooltijd. En ze hadden tot nu toe nog niet eerder een lovehoot gedaan. Ze waren van te voren al meteen enthousiast toen ik vertelde over mijn aanpak op basis van de “Moment Design” methode. De “voorpret vragenlijst” werd uitvoerig en open ingevuld. Zo leerde ik hen ook meteen wat beter kennen. En kon ik mijn fotoreportage nog persoonlijker en toepasselijker voorbereiden. De vragen, opdrachtjes en spelletjes paste zo no beter bij de door hun gegeven antwoorden en daarbij bij hun persoonlijk als stel. We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend. 

Opbouw in fases

Zoals je kunt zien zijn de foto’s van deze shoot heel liefdevol en puur. Dat bereik ik doordat ik een loveshoot reportage uitvoerig voorbereid. Er zit dan ook een opbouw in. Eerst laat ik ze vooral veel plezier en grappige momenten beleven. Zodat de fun en energie er vanaf spat. Na verloop van tijd gaan we in de fotoreportage wat dieper en zoeken we meer de liefde en warmte op. En wordt er ook meer geknuffeld. Als de sfeer en setting zich ervoor leent, dan worden op het eind van de loveshoot ook betekenisvolle momenten met elkaar gedeeld. Diepe hartsconnectie, gevoelens van liefde en waardering worden dan uitgesproken. Een persoonlijk moment samen. Dit werd tijdens deze shoot nog versteld omdat ze voor elkaar een persoonlijk cadeautje hadden gekocht, welke ze aan elkaar hebben gegeven. Een loveshoot zijn dus niet zomaar alleen foto’s. Het verdiept je relatie en laat je nog meer tot elkaar groeien.

Gerelateerde artikelen:

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Lees meer
Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Lees meer
Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Een praktijk gedeelte met een loveshoot. Waarin we de nieuw geleerde “Moments design” (portret) technieken gelijk in de praktijk konden en mochten brengen. Het smoor verliefde stel Simone en Gydo hadden zich opgeven om samen model te staan tijdens deze loveshoot.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl