Legt jullie kostbare momenten vast

De momenten van nu, zijn de herinneringen voor later

Home > Legt jullie kostbare momenten vast

Legt jullie kostbare momenten vast

WIJ Fotografie legt jullie kostbare momenten vast. Het zijn namelijk juist die kleine momenten die later een zo waardevolle herinnering vormen. Hoe mooi is het dat je met een fotocamera eigenlijk de tijd stil kunt zetten. En later als het ware als een soort van tijdmachine terug in de tijd kunt om deze herinneringen op te halen en deze momenten daarmee opnieuw te beleven.

Leven duurt maar kort

Ons leven duurt maar kort, we koesteren wat we hebben en willen daar blijvend op kunnen terugkijken. Kinderen groeien op, veranderen heel snel, en voor je het weet zijn ze volwassen. Onze ouders worden elke dag een beetje ouder, en zelf hebben we ook niet de eeuwige jeugd. Hoe mooi is het eigenlijk dat je met het maken van een foto de tijd letterlijk stil kunt zetten, en er een permanent blijvende herinnering van kunt maken. WIJ Fotografie richt zich daarom op het met jou samen, op een persoonlijke manier, vastleggen van herinneringen en het portretteren van persoonlijke levensgebeurtenissen.

Levensgebeurtenissen

WIJ Fotografie is levensgebeurtenissen fotograaf. Met mijn foto’s wil ik waarde toevoegen aan de dingen die jullie meemaken en de herinneringen die jullie in je leven gaan opbouwen. De momenten die er toe doen zijn de kleine momenten, gewoon een gemiddelde dag thuis of op vakantie. Maar zeker ook de grotere levensgebeurtenissen. Dit noemen ze ook wel “life events“. De mijlpalen die jullie meemaken, bij stilstaan, dankbaar voor zijn en willen vieren. Dat kan letterlijk elk moment zijn van geboorte tot de uitvaart. 

De dagelijkse momenten leg ik graag vast op een meer journalistieke/documentaire achtige manier. Deze fotografie is met een hippe term ook wel bekend als “Lifestyle fotoshoot” of een “Day in the life reportage“. Daarbij volg ik jullie een dag, of een gedeelte ervan, met mijn camera. En leg ik vast wat jullie samen doen, ondernemen en meemaken.

Uiteraard kun je me ook boeken voor een reportage, samen als koppel of met je gezin of zelfs je hele familie. Daarbij gaan we samen op stap voor een Moment Design fotoreportage. Waarbij ik jullie faciliteer om samen een leuke tijd te hebben, dingen te delen en daarmee momenten van herinnering te creëren. Nieuwsgierig wat dit inhoudt en hoe ik dat doe? Lees er meer over op de pagina over Moment Design.

WIJ Fotografie - Legt jullie kostbare momenten vast
Huwelijk Manon & Wesley -14 december 2019 - WIJ Fotografie

Life events

Daarnaast kan ik ook de speciale momenten, de “Life events”, in het leven voor jullie vastleggen op foto. Van een aanzoek of verloving, een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of ander feest. Maar ook een zwangerschap, de kraamtijd, een moeilijke tijd door ziekte, een afscheid of uitvaart.

Vaak trekken dit soort momenten in sneltreinvaart aan je voorbij. Je beleefd het als het ware in een roes. Hoe prachtig is het op dit soort dagen, tijdens dit soort gebeurtenissen, de waardevolle momenten op vastgelegd te hebben. Zodat je later kunt terug zien hoe bijvoorbeeld jouw vader jou als bruid weg gaf aan je aanstaande man. Of wie er aanwezig waren op een feest, hoe iemand keek tijdens een toespraak. De liefdevolle blik tijdens een afscheid. De betrokkenheid en steun op een uitvaart.

Vooraf

In het contact vooraf probeer ik jullie wensen en verwachtingen helder te krijgen. En te ontdekken waarom jullie op de foto willen. Is er een moment wat gemarkeerd wordt. Staan jullie ergens bij stil, willen jullie dit cadeau doen aan iemand. Bijvoorbeeld voor een huwelijk jubileum of andere gebeurtenis. Zijn zijn dan zelf ook aanwezig bij de reportage? Of krijgen ze het uiteindelijke resultaat als verrassing achteraf? Allemaal vragen die een wezenlijk verschil maken. Zo kan ik beter aansluiten bij jullie wensen en behoefte. Zodat jullie speciale moment ook waardevolle foto’s oplevert achteraf. 

Dan maakt het niet uit wat de gelegenheid of aanleiding precies is. Ik stem eropaf, focus met extra aandacht wat voor jullie daarin belangrijk is. Zodat de momenten van nu, ook van waarde zijn bij de herinneringen die jullie samen maken.

WIJ Fotografie - Legt jullie kostbare momenten vast

Willen jullie ook graag samen waardevolle en momenten op foto’s vastleggen? Dan hoor ik graag van je. In dat geval kun hiervoor contact opnemen met mij.
Je kunt je ook wat verder laten inspireren door vooral ook wat blogs te bekijken van loveshoots, bruidsreportages en gezinsreportages.

Samen een mooi moment beleven en vastleggen?

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Loveshoot Deventer de Gasfabriek

De Gasfabriek in Deventer is oud industrieel erfgoed. Dit stel had de voorkeur uitgesproken voor een loveshoot op een dergelijke locatie.

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Wij genieten absoluut na van onze prachtige dag, we hebben zo genoten. We vinden de foto’s echt heel mooi!

Lydia H.

Echt heel erg bedankt! Ben razend enthousiast. Het ziet er allemaal echt zo mooi uit en bedankt vangen van onze dag! 

Samantha P.

Wij zijn net klaar met het bekijken van de PRACHTIGE foto’s! Wauw!!! Wij zijn er enorm blij mee!! Dank je wel!!

Daniëlle van der M.

Het was echt een fantastische dag. Wij hebben zeker genoten en de andere gelukkig ook! Jaa we zijn er echt blij mee. Super mooi vinden we ze! Ontzettend bedankt!

Karlijn K.

Het is al weer ruim een jaar geleden dat je voor ons de trouwfoto’s hebt gemaakt. We genieten er nog elke dag van! Het was erg prettig om samen te werken en je hebt erg fijn gewerkt op de dag zelf, dank daarvoor.

Margreet D.

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl