Trouwtelefoon als audiogastenboek huren?

Voor onvergetelijke herinneringen van jouw trouwfeest!

Audiogastenboek huren?

Voor onvergetelijke herinneringen van jouw trouwfeest!

Home > Trouwtelefoon huren audiogastenboek

Trouwtelefoon huren voor jullie bruiloft?

Een trouwtetelefoon huren bij een fotograaf? Omdat alles bij WIJ Fotografie draait om het vastleggen van mooie herinneringen, bied ik deze extra dienst aan jullie aan. Ben je opzoek naar een audiogastenboek zodat jouw gasten spontaan iets kunnen inspreken? Met deze trouwtelefoon kunnen al je jouw gasten een persoonlijke felicitatie, een gelukswens of een mooiste herinneringen aan jullie inspreken op deze telefoon die fungeert als een audio gastenboek. Super mooi en persoonlijk aandenken aan al je gasten. Zeg nou zelf, van wie heb jij de stemt met een persoonlijke boodschap voor jullie bewaard?  Hiermee kan dat. Want achteraf krijg je zelf alle digitale audiobestanden als MP3 aangeleverd. Daarmee kun je op elk willekeurig moment alle berichten weer terugluisteren. 

Er is een “package deal” mogelijk wanneer je óók een bruidsreportage bij WIJ Fotografie boekt. Omdat ik dan geen verzendkosten reken en minder afstemming nodig is, kan ik het audiogastenboek dan extra aantrekkelijk voor jullie aanbieden. Een leuke feestelijke toevoeging aan jullie dag en een mooie meepakker zo!

 

Wil je ook de trouwtelefoon op je bruiloft? Omdat deze als pakketje via PostNL wordt verstuurd, is het huren binnen heel Nederland mogelijk.
Informeer gerust naar de mogelijkheden. Stuur mij een e-mail: info@wijfotografie.nl of bel 06 111 66 172

Helemaal super en de service is top.

Wij zijn heel blij.

Garance

klant trouwtelefoon

Waarom zou je trouwtelefoonhuren?

Crèmekleurige trouwtelefoon huren

De trouwtelefoon is de nieuwste hit op bruiloften. of je nu een “buttler” laat rondlopen met deze telefoon op een dienblad, of deze weddingphone laat rond gaan tijdens diner, of juist neerzet op een rustige plek naar het fysieke gastenboek. De gesproken voicemail boodschappen van jullie gasten zullen altijd tot z’n recht komen. Een unieke en originele toevoeging zijn aan jullie feestelijke dag. En bovendien een leuke en zeer waardevolle herinnering voor later.

Wat maakt dit audiogastboek uniek:

  • Persoonlijke groet of welkomsboodschap door het bruidspaar, 
  • Duidelijke instructie voor jullie gasten,
  • Vertrouwde inspreekfunctie zoals antwoordapparaat of voicemail,
  • Accu gaat meerdere dagen mee,
  • Levering en retourzending met PostNL (binnen NL) inbegrepen,
  • Alle ingesproken berichten digitaal als MP3, 
  • Er wordt geen borg gerekend.

 

Leg bijvoorbeeld gesprekstofkaartjes neer bij de trouwtelefoon. Zodat jouw gasten aangespoord worden om een mooie herinnering of grappige anekdote over jullie in te spreken na de pieptoon… 🙂 Veel persoonlijker wordt het niet!

Tip van flip

Investering

Je wilt jullie gasten audioberichten laten inspreken? Voor de huur van deze telefoon op jullie trouwdag, hebben we twee pakketten welke het meest worden gevraagd. Verder hebben we op de verhuur-pagina ook de andere huur mogelijkheden opgenomen. Leuk detail, zo is er voor de photobooth óók een speciaal tarief toepassing, wanneer jullie bij mij als jullie bruidsfotograaf boeken. Dus informeer gerust naar deze en andere mogelijkheden.

Wil jij ook onvergetelijke herinneringen van jouw feest of evenement? Bij WIJ Fotografie kun je terecht voor de huur van een photobooth in Amersfoort. Wij plaatsen dan een photobooth op jouw feest of evenement! Neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid te controleren.

“Helemaal super en de service is top.

Wij zijn heel blij”

 

Garance K.

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Loveshoot Deventer de Gasfabriek

De Gasfabriek in Deventer is oud industrieel erfgoed. Dit stel had de voorkeur uitgesproken voor een loveshoot op een dergelijke locatie.

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Interesse in een photobooth op jouw feest?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl