06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Verhuur

WIJ denkt met je mee

Home > Verhuur

Verhuur

Je kunt mij of mijn apparatuur inhuren voor de volgende doeleinden:

 • Photobooth verhuur van professionele photobooth voor ludieke foto’s van onvergetelijke feesten en evenementen
 • Polaroid 300 – Intant camera (Direct klaar camera) – 3 stuks (ideaal voor feestjes)
 • Pop-up fotostudio inclusief photo props en fotograaf.
 • Fotomodellen thema kinderfeestje, fotograaf, mobiele fotostudio en visagie of schmink artiest.
 • Beamer voor projectie, inclusief beamer projectiescherm.
 • Mijn foto apparatuur is te boeken via https://www.gearbooker.com

Overige diensten

 • Een fotoalbum of fotoboek uitbesteden? Blijven die foto’s van je bruiloft, die vakantie, wereldreis of babytijd van je kinderen maar liggen? En komt het er niet van om een mooi boek te maken? Neem dan contact op. Is stel een mooi boek samen met jullie mooiste beelden.
 • Cake smash shoot – in samenwerking met een professionele Cake smash taart bakker.
 • Gender Reveal shoot – in samenwerking met een professionele Gender Reveal taart bakker.
 • Meerdere fotografen op een bruiloft? Ik heb ook ervaring als het gaat om fotograferen als 2nd shooter. Een bruidsfotograaf kan mij dan ook inhuren als tweede fotograaf.
 • Als fotograaf op uw evenement? Door mijn professionele opstelling zoek ik altijd de samenwerking op. Vanuit eerdere situatie ervaring om namens een ander bedrijf of organisatie werkzaamheden te verrichten en het gezicht te zijn. Zo kun je me ook boeken en inhuren als jouw “huisfotograaf“.

Verhuur professionele photobooth

Hieronder staan twee pakketten uitgewerkt welke ideaal aansluiten bij een gemiddeld feest of evenement, maar maatwerk huur is ook mogelijk. Voor bruiloften in regio Amersfoort (en daar buiten) hebben we de twee meest gangbare pakketten op deze pagina neergezet.

Deze photobooth is samenwerking met een partner in Deventer. Op Facebook zijn we te benaderen via Photobooth verhuur Amersfoort en Deventer. We hanteren zowel in Amersfoort als Deventer dezelfde prijstelling. Bekijk ook onze gezamlijke folder en prijslijst.

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Interesse in een van deze mogelijkheden?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl