Photobooth huren in Amersfoort?

Voor onvergetelijke herinneringen van jouw trouwfeest!

Photobooth huren in Amersfoort?

Voor onvergetelijke herinneringen van jouw trouwfeest!

Home > Photobooth huren Amersfoort

Photobooth huren in Amersfoort?

Wil jij jouw gasten feestelijk, spontaan, ludiek en vrolijk kunnen vastleggen? Met deze photobooth kunnen al je jouw gasten de mooiste herinneringen van zichzelf laten maken. Leuk voor jullie en ook leuk voor hen. Per sessie komen er namelijk standaard twee fotoprintjes uit de fotoprinter van de photobooth rollen. Achteraf krijg je zelf alle fotostrips digitaal aangeleverd. Dan kun je nagenieten van alle te gekke foto’s en zien wat iedereen heeft uitgespookt.

Wanneer je óók een bruidsreportage bij WIJ Fotografie boekt, dan is er een “package deal” mogelijk. Er is dan een speciaal en aantrekkelijker tarief voor de photobooth van toepassing voor jullie als bruidspaar. Doe hier dus je voordeel mee.

“Het meedenken, het tonen van initiatief, het geduldig luisteren naar onze wensen, de compacte opstelling van de booth, de fotostrips plus gifjes én de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt WIJ Fotografie een aanwinst voor elke bruiloft. Een 100% aanrader voor elk bruidspaar.”

Bernd & Melanie

klant photobooth

Wil je ook deze photobooth op je bruiloft? Je kunt niet alleen deze photobooth huren in Amersfoort, maar ook buiten deze regio is dat mogelijk.
Informeer gerust naar de mogelijkheden. Stuur mij een e-mail: info@wijfotografie.nl of bel 06 111 66 172

Waarom zou je deze photobooth kiezen?

Onze photobooth is naast zijn robuuste en stijlvolle uitstraling, ook voorzien van kwalitatief hoogwaardige en professionele fotoapparatuur. Hiermee hebben we bepaalde risico’s uitgesloten en is deze bovendien zowel “Fool” en ook “dummy proof“.

Onderscheidende kenmerken van deze photobooth:
 • Door het open karakter (het is een zuil, er zit geen hokje omheen) hierdoor kun je zelfs met je gehele team op de foto;
 • De photobooth sluit je aan op een stopcontact en klaar. Geen gedoe met batterijen die leeg gaan. Gegarandeerd een hele avond plezier dus;
 • De photobooth wordt bediend door een touchscreen met “Live view“, zodat je gelijk ook kunt zien of iedereen goed in beeld staat.
 • Onze photobooth heeft LED-instellicht én krachtige studioflitsers, daardoor maakt hij ook in beperkte lichtomstandigheden nog leuke foto’s;
 • De photobooth heeft een spiegelreflexcamera voor een uitstekend resultaat;
 • Deze photobooth maakt gebruik van een zeer professionele fotoprinter;
 • Standaard print de photobooth per sessie twee dezelfde fotostrips met 3 foto’s erop;
 • De fotostrips kunnen ook via email worden verstuurd aan de gebruiker(‘s);
 • Je kunt er óók voor kiezen om het maken van bewegende GIF-bestandjes en Boomerangs te activeren;
 • Je kunt ongeveer 1250 fotoafdrukken maken op een standaard vulling van de printer. Dat is meer dan genoeg;
 • Het fotopapier is van uitstekende kwaliteit. Vraag gerust een sample aan, mail je gegevens: info@wijfotografie.nl

Investering

Voor bruiloften hebben we twee pakketten welke het meest gevraagd worden. Op de verhuur-pagina hebben we ook de andere huur mogelijkheden van de booth opgenomen. Leuk detail, er is een speciaal tarief voor de photobooth van toepassing, wanneer jullie bij mij ook de trouwfotografie boeken. Informeer gerust naar deze deal en de mogelijkheden hiervoor.

Wil jij ook onvergetelijke herinneringen van jouw feest of evenement? Bij WIJ Fotografie kun je terecht voor de huur van een photobooth in Amersfoort. Wij plaatsen dan een photobooth op jouw feest of evenement! Neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid te controleren.

WIJ Fotografie heeft voor onze bruiloft een photobooth verzorgd in Kasteel De Hooge Vuursche. Wijgert toonde vanaf het eerst contactmoment (1,5 jaar van tevoren) veel flexibiliteit, communiceerde altijd zeer enthousiast met ons en hij heeft hard meegewerkt aan onze perfecte dag. Hij nam zelf het initiatief om de booth te plaatsen, op te halen en af te stemmen met de trouwlocatie wanneer dit gebeurde. Het design op de fotostrips heeft Wijgert met onze input helemaal naar wens gemaakt. Wij zijn erg tevreden en blij met de keuze voor WIJ Fotografie. Het meedenken, het tonen van initiatief, het geduldig luisteren naar onze wensen, de compacte opstelling van de booth, de fotostrips plus gifjes én de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt WIJ Fotografie een aanwinst voor elke bruiloft. Een 100% aanrader voor elk bruidspaar.

Bernd & Melanie

Heel leuke bijzondere foto’s van ons feest gekregen. Ook heel leuk voor de kinderen, groot en klein.

Jeroen

WIJ Fotografie heeft een Photobooth verzorgd voor onze bruiloft in Hoeve Sparrendam, te Hoevelaken vlakbij Amersfoort.. Dit was echt een super ervaring! Het contact verliep snel en soepel. Daarnaast heeft Wijgert er alles aan gedaan om het ontwerp van de fotostrip op onze trouwkaart aan te laten sluiten.
De eerste foto van ons samen werd zelfs al dezelfde avond/nacht door Wijgert er uit gefilterd en naar ons toe gestuurd. Voor ons echt een teken van service en een vakman.
Ook de gasten waren reuze enthousiast en hebben echt van de ervaring en service genoten!

 

Antoinette & Frank

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Loveshoot Deventer de Gasfabriek

De Gasfabriek in Deventer is oud industrieel erfgoed. Dit stel had de voorkeur uitgesproken voor een loveshoot op een dergelijke locatie.

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Interesse in een photobooth op jouw feest?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl