06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Photobooth huren in Amersfoort?

Voor onvergetelijke herinneringen van jouw trouwfeest!

Photobooth huren in Amersfoort?

Voor onvergetelijke herinneringen van jouw trouwfeest!

Home > Photobooth huren Amersfoort

Photobooth huren in Amersfoort?

Wil je jouw feestelijk, spontaan, ludiek en vrolijk kunnen vastleggen? Met deze photobooth kunnen al je jouw gasten de mooiste herinneringen van zichzelf laten maken. Leuk voor jullie en ook leuk voor hen. Per sessie komen er namelijk standaard twee fotoprintjes uit de fotoprinter van de photobooth rollen. Achteraf krijg je zelf alle fotostrips digitaal aangeleverd. Dan kun je nagenieten van alle te gekke foto’s en zien wat iedereen heeft uitgespookt.

Wanneer je óók een bruidsreportage bij WIJ Fotografie boekt, dan is er een “package deal” mogelijk. Er is dan een speciaal en aantrekkelijker tarief voor de photobooth van toepassing voor jullie als bruidspaar. Doe hier dus je voordeel mee.

Heel leuke bijzondere foto’s van ons feest gekregen. Ook heel leuk voor de kinderen, groot en klein.

Jeroen

klant photobooth

Wil je ook deze photobooth op je bruiloft? Je kunt niet alleen deze photobooth huren in Amersfoort, maar ook buiten deze regio is dat mogelijk.
Informeer gerust naar de mogelijkheden. Stuur mij een e-mail: info@wijfotografie.nl of bel 06 111 66 172

Waarom zou je deze photobooth kiezen?

Onze photobooth is naast zijn robuuste en stijlvolle uitstraling, ook voorzien van kwalitatief hoogwaardige en professionele fotoapparatuur. Hiermee hebben we bepaalde risico’s uitgesloten en is deze bovendien zowel “Fool” en ook “dummy proof“.

Onderscheidende kenmerken van deze photobooth:

 • Door het open karakter (het is een zuil, er zit geen hokje omheen) hierdoor kun je zelfs met je gehele team op de foto;
 • De photobooth sluit je aan op een stopcontact en klaar. Geen gedoe met batterijen die leeg gaan. Gegarandeerd een hele avond plezier dus;
 • De photobooth wordt bediend door een touchscreen met “Live view“, zodat je gelijk ook kunt zien of iedereen goed in beeld staat.
 • Onze photobooth heeft LED-instellicht én krachtige studioflitsers, daardoor maakt hij ook in beperkte lichtomstandigheden nog leuke foto’s;
 • De photobooth heeft een spiegelreflexcamera voor een uitstekend resultaat;
 • Deze photobooth maakt gebruik van een zeer professionele fotoprinter;
 • Standaard print de photobooth per sessie twee dezelfde fotostrips met 3 foto’s erop;
 • De fotostrips kunnen ook via email worden verstuurd aan de gebruiker(‘s);
 • Je kunt er óók voor kiezen om het maken van bewegende GIF-bestandjes en Boomerangs te activeren;
 • Je kunt ongeveer 1250 fotoafdrukken maken op een standaard vulling van de printer. Dat is meer dan genoeg;
 • Het fotopapier is van uitstekende kwaliteit. Vraag gerust een sample aan, mail je gegevens: info@wijfotografie.nl

Investering

Voor bruiloften hebben we twee pakketten welke het meest gevraagd worden. Op de verhuur-pagina hebben we ook de andere huur mogelijkheden van de booth opgenomen. Leuk detail, er is een speciaal tarief voor de photobooth van toepassing, wanneer jullie bij mij ook de trouwfotografie boeken. Informeer gerust naar deze deal en de mogelijkheden hiervoor.

Wil jij ook onvergetelijke herinneringen van jouw feest of evenement? Bij WIJ Fotografie kun je terecht voor de huur van een photobooth in Amersfoort. Wij plaatsen dan een photobooth op jouw feest of evenement! Neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid te controleren.

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Interesse in een photobooth op jouw feest?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl