Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Vertelt jullie verhaal

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Vertelt jullie verhaal

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Ontspannen en ongedwongen

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Ontspannen en ongedwongen

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Ontspannen en ongedwongen

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Ontspannen en ongedwongen

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Ontspannen en ongedwongen

Home > Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Bedrijfsfotografie en portretten

Zakelijke portretten

Zakelijke portretten zijn eigenlijk weer net zo breed als de definitie van portretten überhaupt is. Het verschil is echter dat deze primair als doel hebben om gebruikt te worden bij zakelijke uitingen van een bedrijf, vereniging/stichting of (zelfstandig)ondernemer. Voor zakelijke opdracht beperk ik me niet alleen tot portretten. Dit kan in bredere zin als bedrijfsfotografie worden gezien. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Portretten geschikt als profielfoto op Social Media zoals LinkedIn, of ander online profiel. Of bijvoorbeeld voor plaatsing bij een CV.
  • Portretteren van een team, of collega’s dan wel bepaalde specifieke medewerkers. Bijvoorbeeld voor vermelding op een teampagina, een snoetenboek, smoelenboek of de “Wie is wie” pagina op het intranet. Of voor bij blog-posts of vacature pagina’s wellicht.
  • Portretteren van een individu of team voor een persuiting/nieuwsbericht, krantenartikel,of brochures. Geschikt voor online of online uitingen.
  • Creëren van content voor op de website, waarmee persoonlijke binding wordt gecreëerd omdat er eigen medewerkers zijn afgebeeld.
  • Het fotograferen van werkzaamheden uitgevoerd door u of uw medewerkers, waarmee uw dienstverlening duidelijk in beeld komt.
  • Het maken van referentie materiaal voor in uw (projecten)portfolio, zodat uw skills en expertise duidelijk worden weergegeven.
  • Modelfotografie, waarbij een persoon wordt geportretteerd die een product, kledingstuk of accessoire zal presenteren.
  • Eventfotografie, voor het vastleggen van een presentatie, lezing, seminar, bedrijfsevenement of ander evenement.

“Het mooie is, omgerekend per foto zijn mijn pakketten niet duurder dan een algemene stockfoto die je inkoopt en download”.

Bedrijfsfotografie

In de huidige markt en maatschappij is inspiratie doormiddel van beelden steeds belangrijker. Klanten inspireren, boeien, binden en vasthouden gaat door beelden. Tegenwoordig worden teksten in een vluchtige maatschappij steeds minder gelezen. We willen snel zien waar iets over gaat. Een beeld verteld het verhaal, jullie verhaal.

Heeft jouw onderneming er behoefte aan om meer zichtbaar te zijn door foto’s? Bijvoorbeeld voor actieve, relevante en up-to-date communicatie via nieuwsbrief of social media. Of een regelmatig veranderende website, omdat de projectenportfolio zich uitbreid. Maar hebben jullie nog geen eigen beeldbank?

Of juist omdat jullie een hoog verloop hebben qua medewerkers en deze toch persoonlijk met een foto online willen hebben staan. En wellicht heb je naast het online gebruik, ook een offline drukwerk kanaal waarbij regelmatig up-to-date en eigen beeldmateriaal noodzakelijk is.

Ingekochte stockfoto’s dekken vaak toch niet de lading van jouw boodschap. Ze zijn te algemeen, onpersoonlijk, vertellen niet echt jullie verhaal. En hebben steeds net een andere uitstraling. Door juist zelf je beelden te laten maken door een fotograaf, heb je dit zelf in de hand. Want je gaat over jouw wensen en behoefte eerst in gesprek met mij tijdens een intake gesprek. Uit deze intake destilleer ik jullie specifieke eisen. Hieruit volgt vaak een concrete “shotlist”. 

Ben je tevreden over mijn diensten en wil je voor een langere tijd ontzorgt worden? Ook bied ik de mogelijkheid voor een foto content abonnement die voorziet in een maandelijkse behoefte voor bedrijfsfoto’s. Zo bouw je meteen eigen beeldbank op, en hoef je niet meer te putten uit stockfoto’s.

 

Je kunt mij ook als fotograaf inhuren op basis van een uurtarief, of voor specifieke maatwerk opdrachten. Dit kan interessant zijn voor het vastleggen van een evenement bijvoorbeeld. Of wanneer er een grote hoeveelheid aan producten moet worden gefotografeerd, dan kan ik doormiddel van productfotografie zorgen voor geschikte packshots.

Boys with toys

Industriële setting voor een photoshoot met je motorZwangerschapsreportage in het bosIndustriële setting voor een photoshoot met je motor <tekst>   Gerelateerde blogs:Over WIJ Fotografie Licht en kleurrijk Liefdevol en rustig Ontspannen en ongedwongen...

Zwangerschapsreportage in het bos

Het bos als natuurlijk decorZwangerschapsreportage in het bosBos als natuurlijk decor Een zwangerschap is iets wonderlijks, iets heel speciaals. Er ontstaat nieuw leven van binnenuit. Een periode uit je leven welke na die tijd helaas niet meer terug komt. Iets...

Gender reveal

WIJ Fotografie denkt graag creatief met je mee voor dergelijke onthullingen. Zo kun je bij mij in de studio ook terecht om originele foto’s of fotoreportages te maken. Zodat je jouw familie en vrienden op een leuke en eigen manier deelgenoot kunt maken van jouw nieuws.

Zakelijk portret of bedrijfsfotografie nodig?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl