06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Zwangerschaps reportage in het bos

Het bos als natuurlijk decor

Zwangerschapsreportage in het bos

Bos als natuurlijk decor

Een zwangerschap is iets wonderlijks, iets heel speciaals. Er ontstaat nieuw leven van binnenuit. Een periode uit je leven welke na die tijd helaas niet meer terug komt. Iets onvergetelijks is het zeker. Je voelt je op en top vrouw. De gevoelens die door je lijf razen, het voelen van je kindje binnen in en de moederband die je vanaf dan al opbouwt. Zo’n wonder der natuur vraagt om mooie foto’s in een natuurlijke omgeving. Zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze speciale tijd. Dat vraagt om een zwangerschapsreportage in het bos. Het bos is een prachtig decor, zeker als in het najaar de zon al laag staat en met gouden stralen tussen de bladeren door schijnt. Dat geeft altijd iets extra’s aan de foto’s.

 

Ben jij ook zwanger?

Neem vrijblijvend contact met me op, als je geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden voor een zwangerschapsfotoshoot. 

Gerelateerde artikelen:

Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer
Gezinsfotoshoot Zeewolde

Gezinsfotoshoot Zeewolde

Ze hadden al laten weten niet van die stijf geposeerde foto’s te willen. Dat kwam mooi uit, want die vind ik zelf ook veel minder mooi en minder leuk om te maken. Het is een jong gezin, en dan is het helemaal belangrijk dat de kinderen in hun element zijn.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl