Familie reportage

Legt jullie kostbare momenten vast

Familie reportage

Legt jullie kostbare momenten vast

Familie reportage

Legt jullie kostbare momenten vast

Familie reportage

Legt jullie kostbare momenten vast

Familie reportage

Legt jullie kostbare momenten vast

Home > Familie reportage

Familie reportage

Ons leven duurt maar kort, we koesteren wat we hebben en willen daar blijvend op kunnen terugkijken. Kinderen groeien op, veranderen heel snel, en voor je het weet zijn ze volwassen. Onze ouders worden elke dag een beetje ouder, en zelf hebben we ook niet de eeuwige jeugd. 

Hoe mooi is het eigenlijk dat je met het maken van een foto de tijd letterlijk stil kunt zetten. En zo er een permanent blijvende herinnering van kunt maken. WIJ Fotografie richt zich daarom op het met jou samen, op een persoonlijke manier, vastleggen van herinneringen en het portretteren van jullie persoonlijke levensgebeurtenissen.

Speciale gelegenheid

Of dit nu een fotoshoot is met je gezin om een mijlpaal te vieren, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, een verjaardag of huwelijks jubileum, of een jaarlijks terugkerend moment. Een reportage laten maken van je gezin is altijd een bijzonder moment en een ware belevenis.
Hierbij streef ik altijd naar het beste resultaat. Door mijn geduldigde en liefdevolle benadering, kunnen in alle rust en ontspannendheid prachtige foto’s met jullie worden gemaakt. Een gezin met jonge kinderen laat ik eerst wat meer vertrouwd en op hun gemak voelen met mij en de camera. Verder weet ik dat het altijd goed werkt om kinderen lekker in hun eigen spel te betrekken. Hoe dit gebeurt is een beetje afhankelijk van de locatie. Dit kan doormiddel van hun fantasiespel, of door spelletjes en kleine opdrachtjes, of sportieve activteiten. Jullie kinderen kunnen dan lekker zichzelf zijn, en zo worden ze dan ook op de foto vastgelegd.

In overleg bespreken we een datum en tijdstip. Daarbij sta ik ook open voor de inbreng van de foto locatie, dit kan in de studio, thuis, in de tuin, buiten of bijvoorbeeld een (feest)locatie elders zijn.
Een fotoreportage met een gezin duurt doorgaans maximaal 1 uur, je merkt dat daarna vaak ook de aandacht bij de kinderen afneemt. De fotoreportage met een gemiddelde familie duurt maximaal 1,5 uur. Tijdens de fotoshoot worden er foto’s gemaakt in verschillende posities en uitsneden en vanuit verschillende standpunten. Om de interactie binnen het gezin of de familie te bevorderen gebruik ik vragen, spelletjes en kleine opdrachtjes. Daarnaast ontstaan er vaak spontaan ook ideeën of poses. Uiteraard kun je ook wat eigen ideeën en voorbeelden meenemen, welke je bijvoorbeeld bent tegen gekomen op Pinterest. Super leuk!

Grotere families

Het komt ook regelmatig voor dat ik grotere familie groepen dan een enkel gezin mag vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de speciale gelegenheid binnen een familie, zoals een familiedag, of een huwelijks jubileum van opa en oma. Hiervoor wil ik dezelfde aandacht en kwaliteit kunnen geven die ik ook aan de gezinnen en kleinere families altijd nastreef om te geven. Dat kan simpelweg niet binnen het tijdsbestek van een standaard reportage van 1,5 uur. Speciaal voor families groter dan 12 personen heb ik een pakket “Big Family” ontwikkeld om deze de juiste de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Om die reden is per extra tweetal mensen de fotoshoot uit te breiden met een extra kwartier, zodat iedereen in alle rust en ontspannenheid aan bod komt.

*) mini-pocket albumpje is tegen meerprijs te upgraden naar een medium of groot fotoalbum. 

Reiskosten worden niet gerekend binnen een straal van 30km rondom Amersfoort. Daar buiten wordt een bedrag van €0,24 ct p/km gerekend.

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Ook een familiereportage?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl