Beoordelingen

Klanten aan het woord

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Home > Beoordelingen

Ervaringen van klanten

Hoe beoordelen mijn klanten mijn werk? Een beeld zegt meer dan duizend woorden zeggen ze wel eens. Maar een tevreden klant, daar wordt ik pas echt blij van. Daar doe ik het allemaal voor. Lees hier hun lieve woorden, de bedankjes, aanbevelingen en andere ervaring met WIJ Fotografie.

Wij genieten absoluut na van onze prachtige dag, we hebben zo genoten. We vinden de foto’s echt heel mooi!
Mooie kleuren, emoties en verhaal als het ware.
Lydia H.

Echt heel erg bedankt! Ben razend enthousiast. Het ziet er allemaal echt zo mooi uit en bedankt vangen van onze dag!

Samantha P.

Het is al weer ruim een jaar geleden dat je voor ons de trouwfoto’s hebt gemaakt. We genieten er nog elke dag van! Het was erg prettig om samen te werken en je hebt erg fijn gewerkt op de dag zelf, dank daarvoor.

Margreet D.

This was just so much fun!! Keeping tradition, Helen and I recently did our yearly mom-daughter photoshoot 😊
This year Wijgert IJlst (WIJ Fotografie) was our photographer – I have never laughed this much during a photoshoot! (which is not necessarily to my aesthetic advantage 😅) Professional, well prepared, excellent with engaging Helen, fast on the button and all-around just pleasant to hang out with, I cannot recommend a more ideal family photographer in Utrecht!
Lerica L.

We zitten heel enthousiast door de foto’s te scrollen. Heel leuk om onze uitbundigheid terug te zien in de foto’s. Het was een erg leuke shoot en anders dan andere. Echte focus op het creëren van een spontaan plaatje. Was een ontzettend geslaagde en gezellige middag!

Dagmar J.

Nogmaals dank voor de fotoshoot van afgelopen zaterdag, we hebben het allemaal erg leuk gehad! Veel leuke foto’s, dus de keuze was lastig. Maar het is gelukt! 

Enneke W.

De foto’s zijn echt grandioos, heel mooi gedaan!

Boaz S.

De dames vonden het allemaal geweldig! Ik denk dat je er een aantal vaste klanten bij hebt.. het was super!

Anita van K.

Wij hebben een zeer fijne shoot gehad. Veel ruimte voor eigen inbreng, fijne sfeer en geen geforceerde poespas. Het eindresultaat is prachtig!

Lutske G.

Met veel geduld en leuke ideeën zijn wij met onze meiden prachtig op de foto gezet. De ontspannen sfeer werkte fijn voor de kinderen en ons. Het resultaat is dan ook indrukwekkend mooi!

Ferika S.

Het was meer dan geweldig. Super mooie, leuke en grappige foto’s.

Lisette B.

Zelf ben ik met mijn gezin bij Wijgert op de foto gezet. Voor de fotograaf een echte uitdaging daar mijn meiden (3) zeker op het laatst erg emotioneel waren :-). Het resultaat mag er wezen, prachtige foto’s hebben wij ontvangen. Door afleiding en rust zijn er mooie foto’s geschoten. Bedankt namens mij en mijn gezin voor deze professionele aanpak.

Alexander S.

Wat een prachtige foto’s! We hebben ze de afgelopen week meerdere malen bewonderd en hebben van velen al leuke reacties gehad! De zwart-wit foto’s vallen op (in positieve zin), met name de wandeling richting kerk en als we de kerk uit gaan (dan valt die rode deur minder op). Super blij met de foto’s!!

Daarnaast zijn we zeer blij jou gekozen te hebben tot fotograaf. Je persoonlijke werkwijze (fotoshoot) werkt zeer leuk en prettig en tijdens de officiële gedeelten was je er wel, maar ook niet (opvallend onopvallend). Kortom: top!!

Eric R.

Wij zijn net klaar met het bekijken van de PRACHTIGE foto’s! Wauw!!! Wij zijn er enorm blij mee!! Dank je wel!!

Daniëlle van der M.

Het was echt een fantastiche dag. Wij hebben zeker genoten en de andere gelukkig ook! Jaa we zijn er echt blij mee. Super mooi vinden we ze! Ontzettend bedankt!

Karlijn K.

Afgelopen september een gezinsfotoshoot gedaan met Wijgert. We hadden deze cadeau gekregen. Het invullen van de vragenlijsten van te voren zorgde bij de mannen in het gezin gemopper: “wat gaat er allemaal gebeuren, hoe lang gaat het duren en moet het echt”? Maar, wat een leuke middag hebben we gehad met elkaar. De vragen werden gebruikt om allerlei herinneringen op te halen, kenmerken van ons gezin te bespreken en de onderlinge relaties te benoemen.

De foto’s lieten even op zich wachten, maar gaven uiteindelijk een spontane middag weer, met vreugde, gezelligheid en intimiteit. Prachtige foto’s van ons gezin!

Jeanine K.

Thanks voor de fantastiche foto’s Wijgert! Iedereen is helemaal blij en enthousiast! Wordt echt lastig kiezen. 😉

Miranda Z.

We zijn ontzettend blij met het resultaat van onze gezinsfotoshoot! Het is precies wat we in gedachten hadden.
Met veel geduld, professionaliteit en creativiteit heeft Wijgert ons (energieke) gezin precies zo weten te vangen in de mooie foto’s die nu vol trots een prachtig plek hebben in onze woonkamer. Heel waardevol!
Dus.. zoek je een fotograaf die houdt van zijn vak, meedenkt in jou/jullie wensen maar ook zelf ontzettend leuke inbreng heeft? Dan ben je bij Wijgert aan het goede adres! Wij raden WIJ fotografie van harte aan.

Karine v/d B.

Bedankt voor de foto’s. Wij kijken ook terug op een zeer geslaagde fotoshoot. En vooral nu we deze foto al zien. Een erg mooie foto, iedereen is er erg enthousiast over. En nu moeten we ook nog de keus maken welke we gaan uitvergroten? Maar ook dat komt wel goed.

Astrid J.

Zeer klantvriendelijk, professioneel en prachtig resultaat!! Echt een aanrader!

Andrea R.

Wijgert bedankt voor het maken van de newborn shoot van Isa! Wij zijn erg blij dat jij dit voor ons hebt gedaan, super gewoon!!! En wat heb je een geduld, zeker aan te raden als je mooie newborn foto’s van je kleine wil!!
Groetjes Patrick en Lizanne

Lizanne & Patrick E.

Top fotograaf.Super leuke fotoshoot gehad en ik ben erg blij met het resultaat! Een dierbare herinnering voor later. Zeker een aanrader!

Anna I.

Zojuist de prachtige foto’s van de new born shoot van onze dochter ontvangen. Onwijs bedankt!

Wendy v.d E.

Ook prachtige foto's?

Gecertificeerd Moment Design fotograaf
Moment Design Certified Photographer

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl