Wat doet WIJ?

Vastleggen van herinneringen en persoonlijke levensgebeurtenissen

Home > Wat doen wij?

Lees over wat WIJ Fotografie doet

Particuliere fotografie

WIJ Fotografie richt zich op het op een persoonlijke manier vastleggen van herinneringen en het portretteren van persoonlijke levensgebeurtenissen en andere speciale momenten.

Je kunt hierbij denken aan loveshoots met je vriend, vriendin, verloofde of met je man of vrouw. Maar ook aan kinderportretten of gezins- en familie shoots bijvoorbeeld zomaar spontaan om herinneringen vast te leggen of bij een geboorte, verjaardag of een andere bijzondere levensgebeurtenis. Of wellicht voor het vastleggen van een (huwelijks)jubileum of een ander feest.

Uiteraard kan hierbij huwelijksfotografie niet ontbreken. Er is niks mooiers om de liefde op zo’n feestelijke dag als een trouwdag vast te leggen. Bruidsfotografie heeft veel aspecten in zich die dit vak zo veelzijdig en afwisselend maken. Van de journalistieke verslaglegging van jullie trouwdag, tot het maken van de reportage met jullie als bruidspaar. Van het vastleggen van alle unieke details waar zoveel aandacht in is gaan zitten tot de portretten en groepsfoto’s van de gasten en dergelijke maken trouwfotografie altijd speciale en unieke opdrachten om uit te voeren. Het is voor mij een uitdaging om dit op een zo’n creatieve, maar vooral ook op een persoonlijke manier uit te voeren. Zodat jullie je hierin echt terug zullen herkennen. Het is altijd mooi en bijzonder om jullie als bruidspaar zulke blijvende herinneringen van jullie huwelijksdag te mogen meegeven.

Uiteraard kun je mij ook vragen voor individuele portret opdrachten. Zowel privé als zakelijk, waarbij je als geportretteerde jouw persoonlijke “verhaal” kunt gaan vertellen met jouw portret. Zodat deze goed aansluit bij bijvoorbeeld je social media profiel, jouw website, of je CV.

Wijgert IJlst portret met camera

Wijgert IJlst

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie is een breed begrip, en in een tijd waarin beeld steeds belangrijker wordt, ook steeds meer relevant. De mogelijkheden zijn hierdoor ook breed. Diensten die ik lever zijn bijvoorbeeld, maar niet alleen, onderstaande mogelijkheden;

  • Bedrijfsfotografie
  • Evenementen en bijeenkomsten
  • Studioportretten voor bijvoorbeeld intranet of smoelenboek
  • Foto content voor op bedrijfswebsite of promotie doeleinden
  • Fotomateriaal voor drukwerk
  • Project- of portfolio fotografie om producten of diensten te laten zien op website

Heb je behoefte aan zakelijke foto’s van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Loveshoot Deventer de Gasfabriek

De Gasfabriek in Deventer is oud industrieel erfgoed. Dit stel had de voorkeur uitgesproken voor een loveshoot op een dergelijke locatie.

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl