06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Wat doet WIJ?

Vastleggen van herinneringen en persoonlijke levensgebeurtenissen

Home > Wat doen wij?

Lees over wat WIJ Fotografie doet

Particuliere fotografie

WIJ Fotografie richt zich op het op een persoonlijke manier vastleggen van herinneringen en het portretteren van persoonlijke levensgebeurtenissen en andere speciale momenten.

Je kunt hierbij denken aan loveshoots met je vriend, vriendin, verloofde of met je man of vrouw. Maar ook aan kinderportretten of gezins- en familie shoots bijvoorbeeld zomaar spontaan om herinneringen vast te leggen of bij een geboorte, verjaardag of een andere bijzondere levensgebeurtenis. Of wellicht voor het vastleggen van een (huwelijks)jubileum of een ander feest.

Uiteraard kan hierbij huwelijksfotografie niet ontbreken. Er is niks mooiers om de liefde op zo’n feestelijke dag als een trouwdag vast te leggen. Bruidsfotografie heeft veel aspecten in zich die dit vak zo veelzijdig en afwisselend maken. Van de journalistieke verslaglegging van jullie trouwdag, tot het maken van de reportage met jullie als bruidspaar. Van het vastleggen van alle unieke details waar zoveel aandacht in is gaan zitten tot de portretten en groepsfoto’s van de gasten en dergelijke maken trouwfotografie altijd speciale en unieke opdrachten om uit te voeren. Het is voor mij een uitdaging om dit op een zo’n creatieve, maar vooral ook op een persoonlijke manier uit te voeren. Zodat jullie je hierin echt terug zullen herkennen. Het is altijd mooi en bijzonder om jullie als bruidspaar zulke blijvende herinneringen van jullie huwelijksdag te mogen meegeven.

Uiteraard kun je mij ook vragen voor individuele portret opdrachten. Zowel privé als zakelijk, waarbij je als geportretteerde jouw persoonlijke “verhaal” kunt gaan vertellen met jouw portret. Zodat deze goed aansluit bij bijvoorbeeld je social media profiel, jouw website, of je CV.

Wijgert IJlst portret met camera

Wijgert IJlst

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie is een breed begrip, en in een tijd waarin beeld steeds belangrijker wordt, ook steeds meer relevant. De mogelijkheden zijn hierdoor ook breed. Diensten die ik lever zijn bijvoorbeeld, maar niet alleen, onderstaande mogelijkheden;

  • Bedrijfsfotografie
  • Evenementen en bijeenkomsten
  • Studioportretten voor bijvoorbeeld intranet of smoelenboek
  • Foto content voor op bedrijfswebsite of promotie doeleinden
  • Fotomateriaal voor drukwerk
  • Project- of portfolio fotografie om producten of diensten te laten zien op website

Heb je behoefte aan zakelijke foto’s van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl