Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Plezier, liefde en connectie

 

Home > Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Zwangerschapshoot in Soesterduinen

Korte Duinen

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier in de zandduinen bij Soest hun  zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een mooie voorjaarsavond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Gouden uurtje

Het goudenuurtje, ook wel Golden hour genaam, is het uur voor zonsondergang. In deze periode van het jaar, wanneer de zomertijd al is ingegaan en de avonden alweer wat langer worden, kun je al prima een fotoreportage doen in de avond. Tijdens het gouden uurtje, wanneer de zon laag staat, geeft dat extra warm en goudachtig zonlicht. Echt prachtig.  

Zwangerschapreportage Soesterduinen
Zwangerschapreportage Soesterduinen

Natuurmensen

Zoals gezegd zijn ze echte natuurmensen, avontuurlijk en sportief. Of ze nu samen op pad gaan of met de scouting. Wandelen of met de fiets. Het liefst zijn ze buiten in de natuur. Een plek dus die bij hen past voor foto’s samen.

Plezier, liefde en connectie

Het plezier, de liefde en connectie tussen dit stel stond centraal in deze reportage. Ze waren het jaar ervoor getrouwd. En hun liefde hadden ze nog niet op zo’n manier vastgelegd. En deze bijzondere tijd van zwangerschap en toeleven naar het ouderschap vraagt natuurlijk ook om vastgelegd te worden. Omdat één en één in dit geval letterlijk en figuurlijk drie is, heb ik deze zwangerschschap fotoshoot aangepakt als een loveshoot. Om op deze manier het geluk, en spontane emoties heel puur vast te leggen. Je kunt goed het plezier, liefde en verbinding terugzien. Tegelijk hebben ze samen een heel waardevolle, leuke en ontspannen tijd gehad.

Willen jullie ook een loveshoot rondom Amersfoort tijdens het gouden uurtje?

Zou jij ook graag met partner liefdevol en echt op de foto willen? Ook met loveshoot tijdens het gouden uurtje? Of misschien wel op een ander moment? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lees meer
Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl