Zussen fotoshoot in Den Treek

Spontaan & Niet geregisseerd

Home > Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Sisterhood is powerfull

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak. Zulk soort foto’s wilden ze graag van elkaar laten maken.

De sterke band die ze onderling hebben, en hoe goed ze elkaar kennen en aanvoelen werd me al duidelijk aan de hand van de antwoorden die ze me hadden doorgestuurd van te voren. Op basis van die input heb ik de reportage heel persoonlijk en eigen voorbereid. Zodat deze speciale en hechte band die ze hebben ook duidelijk in beeld kwam. Met recht kun je zeggen “Sisterhood is powerfull” als je nu zo deze foto’s terugziet. Tof om deze zussen band zo vast te leggen.

We zitten heel enthousiast door de foto’s te scrollen. Heel leuk om onze uitbundigheid terug te zien in de foto’s. Het was een erg leuke shoot en anders dan andere. Echte focus op het creëren van een spontaan plaatje. Was een ontzettend geslaagde en gezellige middag!

Dagmar J.

Samen herinneringen vastleggen

Regelmatig leg ik in en reportage mooie herinneringen vast met een gezin, of van een familie van meerdere gezinnen. Maar een dergelijke shoot is ook super tof met je zussen, en of met je broers. Het gebeurt bij de meeste niet zo vaak dat je samen een moment hebt waarop je lol hebt, herinneringen ophaalt en ook nog je hart met elkaar deelt. Hoe mooi is het dan als deze spontane momenten vastgelegd worden op foto als een blijvende herinnering voor nu en later.

En hoe tof is het dan om achteraf ook van de ouders enthousiaste reacties terug te krijgen. Ze zijn ook super blij met deze prachtige en persoonlijke foto’s van hun dochters. Waardevolle herinnering die je normaal zelf niet zo snel zou kunnen vastleggen.

Spontane portretten

En zo’n moment leent zich er ook uitstekend voor om ook gelijk vrolijke en spontane portretten te laten maken. De aanwezigheid van je zussen of andere familie zorgt voor ontspannen en hilarische momenten.

Gerelateerde artikelen:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer
Gezinsfotoshoot Zeewolde

Gezinsfotoshoot Zeewolde

Ze hadden al laten weten niet van die stijf geposeerde foto’s te willen. Dat kwam mooi uit, want die vind ik zelf ook veel minder mooi en minder leuk om te maken. Het is een jong gezin, en dan is het helemaal belangrijk dat de kinderen in hun element zijn.

Lees meer

Ook spontane foto’s van met je zussen?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl