Gezinsfotoshoot Zeewolde

Lifestyle photoshoot aan het strand

Familie reportage Zeewolde

De afgelopen zomer werd ik benaderd voor een fotoshoot met gezin uit Zeewolde op het strand aldaar, aan het Veluwe meer. We plande het na de schoolvakantie, maar het mooie en zonnige weer bleef gelukkig nog wel even aan tot dat moment. Op een zonovergoten ochtend stapte ik in de auto richting Zeewolde. Ze hadden al laten weten niet van die stijf geposeerde foto’s te willen. Dat kwam mooi uit, want die vind ik zelf ook veel minder mooi en minder leuk om te maken. Het is een jong gezin, en dan is het helemaal belangrijk dat de kinderen in hun element zijn. Als ze ongedwongen kunnen spelen, dan zijn ze het meest ontspannen en kun je spelenderwijs de foto’s maken hoe de kinderen zijn en hoe het er in het gezin dus aan toe gaat. Sommige fotografen noemen dit populair een “Lifestyle photoshoot”. Het geeft in elk geval mooie ontspannen foto’s van hoe het gezin echt is.

 

Tijdens een fotoshoot met een gezin is het mijn streven om behalve het hele gezin, ook de kinderen afzonderlijk en met hun ouders, of een van tweeën leuk en spontaan vast te leggen. En als de kinderen spelen, dan zoek ik ook naar een momentje om met de ouders samen even kort wat koppelfoto’s te maken, in de stijl van een loveshoot. Altijd mooi om te zien hoe de liefde tussen de ouders ook aanwezig is en opbloeit wanneer hier even speciaal aandacht aangegeven en tijd voor vrijgemaakt wordt. De lieve woorden, de blikken, de knuffels en zoenen, dat zijn de kostbare momenten samen. Erg waardevol om dit mooi vast te leggen.

Wil je ook een fotoshoot op het strand in Zeewolde?

Wil je ook graag met jouw gezin op de foto? Bijvoorbeeld ook een fotoshoot met jouw gezin op het strand bij Zeewolde? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl