Lifestyle newborn reportage

Welkom in het gezin

Lifestyle newborn reportage

Heb je bij Newborn foto’s wel eens gedacht aan een “Lifestyle fotoshoot”. Newborn fotografie staat natuurlijk bekend om de schattige foto’s van lieve, pasgeboren baby’s die liggen te slapen of heel dromerig ergens liggen. Een pasgeboren kindje is dan nog zo puur en onbevangen, en het dromerige en slaperige hebben ze maar kort. Een kostbare herinnering om te koesteren en om te vereeuwigen omdat deze periode zo kort duurt.

Maar hoe bijzonder is jullie leven, dat van jonge ouders van nieuwbakken baby’s, op dat moment eigenlijk. In de kraam periode staat jullie huis en jullie leven letterlijk op z’n kop. Het is niet voor niks dat je dan kraamhulp over de vloer krijgt om je deze hectische periode het hoofd te bieden en op weg te helpen. Uiteindelijk vind je als gezin samen de routine, is de kraamhulp lang en breed vertrokken, en krap je jezelf nog eens achter de oren met de vraag “Hoe zijn we de eerste kraamdagen na de bevalling doorgekomen”. Je vraagt jezelf af, hoe deden we de dingen toen, hoe zagen we eruit, en aan dat soort herinneringen. Om deze levend te houden kun je naast een styled (posed) newborn shoot ook een Lifestyle Newborn reportage laten maken bij jullie thuis. Dit stel kreeg hun tweede kindje en in de kraamweek maakte ik bij hun thuis de volgende reportage.

Gerelateerde blogs:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl