06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Andries en Karlijn trouwen in Huizen en de Tafelberg

Op de grote stille heide

Home > Andries en Karlijn trouwen in Huizen en de Tafelberg

Andries en Karlijn trouwen in Huizen en de Tafelberg

Deze feestelijke dag ontmoeten we Karlijn en Andries op de heide van de Tafelberg, bij Blaricum. Een bijzonder plekje, welke veel voor het stel betekend. Ze vieren er later die dag ook hun feest bij restaurant de Tafelberg. En eerder dat jaar was ik met hun ook daar voor het maken van een zeer toffe Loveshoot. Het was deze morgen ook het schitterend decor voor de bruidsreportage. De heide stond nog net een beetje in bloei, we hadden dus echt geluk met de mooie paarse kleuren.

Na de reportage hadden ze een ontvangst en samen zijn met hun daggasten gepland bij het ouderlijkhuis van de bruidegom in Huizen.

Gemeentehuis Huizen

De huwelijksceremonie was die middag in het gemeentehuis van Huizen. Een mooi, stijlvol en klassieke trouwzaal met veel daglicht. Leuk om deze locatie ook een keer te hebben bezocht als fotograaf.

Na het ja-woord, en het ondertekenen door de getuige, hebben we na afloop nog een creatieve groepsfoto gemaakt waarbij de gasten een hart vormde om het bruidspaar heen.

Gerelateerde blogs:

Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Een kerkdienst in OLV ter Eem kapel in Amersfoort is een zeer bijzondere aangelegenheid. Een unieke kans voor een trouwerij op een prachtige sfeervolle locatie. Het stel had aansluitend ook hun receptie hier.

Lees meer

Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017

Trouwen aan zee? Menig bruidspaar droomt ervan, maar zij hebben het gedaan! Eind vorig jaar al werd ik door Daniella en Martín benaderd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ze hadden van mij een andere trouwreportage online gezien, en dit had ze toen erg aangesproken. Het klikte erg goed tijdens de kennismaking, het was leuk om hun bijzondere verhaal te horen.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Verteld jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl