06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Andries en Karlijn trouwen in Huizen en de Tafelberg

Op de grote stille heide

Home > Andries en Karlijn trouwen in Huizen en de Tafelberg

Andries en Karlijn trouwen in Huizen en de Tafelberg

Deze feestelijke dag ontmoeten we Karlijn en Andries op de heide van de Tafelberg, bij Blaricum. Een bijzonder plekje, welke veel voor het stel betekend. Ze vieren er later die dag ook hun feest bij restaurant de Tafelberg. En eerder dat jaar was ik met hun ook daar voor het maken van een zeer toffe Loveshoot. Het was deze morgen ook het schitterend decor voor de bruidsreportage. De heide stond nog net een beetje in bloei, we hadden dus echt geluk met de mooie paarse kleuren.

Na de reportage hadden ze een ontvangst en samen zijn met hun daggasten gepland bij het ouderlijkhuis van de bruidegom in Huizen.

Gemeentehuis Huizen

De huwelijksceremonie was die middag in het gemeentehuis van Huizen. Een mooi, stijlvol en klassieke trouwzaal met veel daglicht. Leuk om deze locatie ook een keer te hebben bezocht als fotograaf.

Na het ja-woord, en het ondertekenen door de getuige, hebben we na afloop nog een creatieve groepsfoto gemaakt waarbij de gasten een hart vormde om het bruidspaar heen.

Gerelateerde blogs:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Gecertificeerd Moment Design fotograaf
Moment Design Certified Photographer

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl