06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017

Gepassioneerd, liefdevol, zonnig, kleurrijk

Home > Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017

Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017 

Trouwen aan zee

Trouwen aan zee? Menig bruidspaar droomt ervan, maar zij hebben het gedaan! Eind vorig jaar al werd ik door Daniella en Martín benaderd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ze hadden van mij een andere trouwreportage online gezien, en dit had ze toen erg aangesproken. Het klikte erg goed tijdens de kennismaking, het was leuk om hun bijzondere verhaal te horen. Was dan ook blij verrast en enthousiast toen ik later hoorde dat ik hun bruiloft mocht gaan vastleggen.

 

Fotoreportage: ’t Huys Dever, Lisse

Feestlocatie, ceremonie en receptie: St(r)andplaats Nederzandt, Langevelderslag Noordwijk

Internationaal

Zoals ik al zei is hun verhaal erg bijzonder, en dat eigen karakter was ook helemaal door hun mooie dag heen verweven. Martin is Mexicaans, en woon sinds een aantal jaar in Nederland. Waar hij na z’n studie is blijven hangen. Daniella heeft Nederlandse en Hondurese roots. Voor de gelegenheid waren er natuurlijk familieleden uit Mexico overgekomen. Dat maakte deze feestelijke dag ook gelijk tweetalig. En ook de menging van de verschillende culturen werd, los van de twee talen, ook op andere fronten benadrukt.

Reportage

De dag begon in het ouderlijkhuis van Daniella, waar Martín haar die ochtend heeft opgehaald. De zogeheten “First look” was gearrangeerd in de achtertuin, waarbij een deel van de daggasten ook getuigen was van deze eerste blikken. Hierna zijn we in de auto gestapt richting Lisse, alwaar we bij het Middeleeuwse ’t Huys Dever(ook wel Kasteel Dever) de bruidsreportage foto’s hebben gemaakt. Een mooie authentieke en romantische plek waar we binnen- en buiten goed terecht konden.

Ceremonie en receptie

Omdat Daniella en Martín allebei erg veel houden van de zee en het strand, hadden ze de rest van de dag gepland bij St(r)andplaats Nederzandt, aan de Langevelderslag vlakbij Noordwijk. Een mooi zomers plekje in de laatste duinenrij vlakbij het strand. Omdat het een officiële trouwlocatie is, kwam er een ambtenaar (Babs) om het bruidspaar daar tijdens hun ceremonie te trouwen. Het was een intieme setting met hun familie en dichte vrienden. De personal touch was er ok zeker, doordat het paar onderander trouwgeloftes aan elkaar uitsprak en ook de bruidsmeisjes betrokken werden bij de ceremonie voor de ringen en het tekenmoment.  Aansluitend aan de ceremonie was de receptie en hebben we ter afsluiten ook nog de hele groep op de foto gezet.

 

Ze mogen terugkijken op een heel persoonlijke, liefdevolle en vooral ook zonnige bruiloft. Daniella en Martín, felicitaciones por tu matrimonio. Se desea mucho amor y felicidad.

Gaan jullie ook trouwen?

Neem vrijblijvend contact met me op, als je geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden voor bruidsfotografie.

Gerelateerde artikelen:

In het huwelijksbootje met David & Laura

In het huwelijksbootje met David & Laura

De middag startte met de trouwceremonie op het overdekte terras van restaurant Eemlust. Dit is hun favoriete plek. Ze komen hier graag om te eten, of om even wat te drinken. Het lag dus voor de hand dat dit de locatie moest gaan worden voor de trouwdag. Op het terras zaten bij aankomst al alle gasten klaar, hier ook bij veel Britse familie van Laura. Zij waren speciaal overgekomen om het feest mee te vieren.

Lees meer
Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Het beroep staat onder nuchtere Nederlanders soms nog bekend als overdreven, Amerikaans en duur. Toch kan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester erg fijn zijn. In dit blog geeft Dana Kiks enkele voordelen.

Lees meer

Ook prachtige trouwfoto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl