Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017

Gepassioneerd, liefdevol, zonnig, kleurrijk

Home > Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017

Trouwdag aan zee Martín en Daniella – 25 augustus 2017 

Trouwen aan zee

Trouwen aan zee? Menig bruidspaar droomt ervan, maar zij hebben het gedaan! Eind vorig jaar al werd ik door Daniella en Martín benaderd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ze hadden van mij een andere trouwreportage online gezien, en dit had ze toen erg aangesproken. Het klikte erg goed tijdens de kennismaking, het was leuk om hun bijzondere verhaal te horen. Was dan ook blij verrast en enthousiast toen ik later hoorde dat ik hun bruiloft mocht gaan vastleggen.

 

Fotoreportage: ’t Huys Dever, Lisse

Feestlocatie, ceremonie en receptie: St(r)andplaats Nederzandt, Langevelderslag Noordwijk

Internationaal

Zoals ik al zei is hun verhaal erg bijzonder, en dat eigen karakter was ook helemaal door hun mooie dag heen verweven. Martin is Mexicaans, en woon sinds een aantal jaar in Nederland. Waar hij na z’n studie is blijven hangen. Daniella heeft Nederlandse en Hondurese roots. Voor de gelegenheid waren er natuurlijk familieleden uit Mexico overgekomen. Dat maakte deze feestelijke dag ook gelijk tweetalig. En ook de menging van de verschillende culturen werd, los van de twee talen, ook op andere fronten benadrukt.

Reportage

De dag begon in het ouderlijkhuis van Daniella, waar Martín haar die ochtend heeft opgehaald. De zogeheten “First look” was gearrangeerd in de achtertuin, waarbij een deel van de daggasten ook getuigen was van deze eerste blikken. Hierna zijn we in de auto gestapt richting Lisse, alwaar we bij het Middeleeuwse ’t Huys Dever(ook wel Kasteel Dever) de bruidsreportage foto’s hebben gemaakt. Een mooie authentieke en romantische plek waar we binnen- en buiten goed terecht konden.

Ceremonie en receptie

Omdat Daniella en Martín allebei erg veel houden van de zee en het strand, hadden ze de rest van de dag gepland bij St(r)andplaats Nederzandt, aan de Langevelderslag vlakbij Noordwijk. Een mooi zomers plekje in de laatste duinenrij vlakbij het strand. Omdat het een officiële trouwlocatie is, kwam er een ambtenaar (Babs) om het bruidspaar daar tijdens hun ceremonie te trouwen. Het was een intieme setting met hun familie en dichte vrienden. De personal touch was er ok zeker, doordat het paar onderander trouwgeloftes aan elkaar uitsprak en ook de bruidsmeisjes betrokken werden bij de ceremonie voor de ringen en het tekenmoment.  Aansluitend aan de ceremonie was de receptie en hebben we ter afsluiten ook nog de hele groep op de foto gezet.

 

Ze mogen terugkijken op een heel persoonlijke, liefdevolle en vooral ook zonnige bruiloft. Daniella en Martín, felicitaciones por tu matrimonio. Se desea mucho amor y felicidad.

Gaan jullie ook trouwen?

Neem vrijblijvend contact met me op, als je geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden voor bruidsfotografie.

Gerelateerde artikelen:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige trouwfoto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl