Trouwerij van Kasper & Lidewij

Grenzeloze liefde

Home > Trouwerij van Kasper & Lidewij – 9 juli 2016

Trouwerij van Kasper & Lidewij – 9 juli 2016

Voor de trouwerij van Kasper en Lidewij werd ik in het voorjaar al benaderd. Ze waren bij mij terecht gekomen via hun ceremoniemeester (en tevens zus). Heb ze in de kennismaking en tijdens hun trouwdag leren kennen als een prachtig opgewekt en positief stel. Hun plezier in het leven en ook de liefde voor elkaar en vooral ook de liefde voor de mensen om hun heen spat er vanaf.

Leuk detail Lidewij is Nederlandse en Kasper Belgisch, maar het bijzondere hieraan is dat ze elkaar een paar jaar geleden hebben ontmoet in Indonesië. Waar zij zich toen allebei aan het inzetten waren voor de medemens. Letterlijk grenzeloze liefde dus. Een solide basis dus voor de toekomst. Ze zijn getrouwd op een symbolische plek, welke tevens voor de gasten uit Nederland en uit België goed te bereiken was. De trouwceremonie en bruidsreportage waren namelijk in Baarle-Nassau en de kerkdienst en de feestlocatie (de Kiek) in het nabij gelegen Alphen-Chaam. Beide dus op steenworp afstand van de Belgische grens, waarbij Baarle-Nassau letterlijk verweven is met België. 

Na in de aanloop periode alles zorgvuldig te hebben afgestemd, voorbereid en in hun geval ook vooral zelf geknutseld, getimmerd en geschilderd, was het op zaterdag 9 juli eindelijk zover. Hun grote dag! Stapte al vroeg in de auto in Amersfoort, om zo bijtijds in Alphen te zijn en alles vast te kunnen leggen. Toen ik om 7 uur op de boerderij uit de auto stapte was de haan nog aan het kraaien. Het beloofde toen al een prachtige dag te worden.

Na alle voorbereidingen en ontmoeting te hebben vastgelegd zijn we opstap gegaan richting Baarle-Nassau. Daar hebben we eerst op ons gemak de trouwreportage gemaakt. Aansluitend was in het gemeentehuis van Baarle-Nassau het burgerlijk huwelijk. Na een zeer volle groepsfoto op (en voor de trap) van het gemeentehuis, zijn we terug gegaan naar Alphen voor proost op het bruidspaar en het aansnijden van de taart. ‘s Middags was de trouwdienst vervolgens in een kerkje te Chaam.  Een heel persoonlijke dienst, met trouwgeloftes en een rol voor de beide ouders bij de inzegening van het huwelijk. Waarna we aansluitend deze zeer volle, maar oh zo feestelijke dag voortzetten op boerderij de Kiek in Alphen. Hier waren vervolgens nog de receptie, het diner BBQ-/ wokbuffet en een feestavond. Al met al kijkt het bruidspaar terug op een schitterende dag vol met mooie indrukken en herinneringen.

Gerelateerde blogs:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl