Bruiloft Anthonie en Margreet in Rhijnauwen en Zeist

Liefdevol, rustig, licht en kleurrijk

Home > Bruiloft Anthonie en Margreet in Rhijnauwen en Zeist

Bruiloft Anthonie en Margreet in Rhijnauwen en Zeist

Word jij er ook zo blij van wanneer een koppel zo verliefd is dat het er vanaf spat? Eerder dat jaar had ik reeds een loveshoot met hun gedaan, waarvan ze de foto’s hebben gebruikt voor hun unieke en persoonlijke trouwkaart. De Bruiloft van Anthonie en Margreet in Rhijnauwen en Zeist was op 16 augustus. Vanuit mijn persoonlijk netwerk was er die dag ook een videograaf aanwezig om hun dag op film vast te leggen.

Trouwkaart

Wanneer jullie de loveshoot ruim voor de trouwdag plannen, dan kunnen jullie deze foto’s prima gebruiken voorde trouwkaart, een uitnodiging of wellicht een bedankje. Dit stel heeft 3 foto’s gebruikt in hun trouwkaart. Het geeft zo een heel creatief, eigen en persoonlijke touch aan je kaart.

Ouderlijk huis

De dag zelf startte in Leusden bij het ouderlijk huis van de bruid. Hier waren de voorbereidingen in volle gang en was ook de “First look” gepland. De dag begon al zon overgoten. Het beloofde dus een zonnige en zomerse bruiloft te worden.

First look

Elke bruiloft kent ook het ene moment, dat speciale moment, waarop de bruid en bruidegom elkaar “voor het eerst” zien, in hun trouwkleding. Traditioneel gezien gebeurt deze ontmoeting in Nederland vaak bij de voordeur van het ouderlijk huis, of onderaan de trap in de hal. De laatste tijd wordt vaak een “First look” moment ook op een andere manier gearrangeerd. Margreet en Anthonie kozen ervoor om deze ontmoeten te laten plaatsvinden in de achtertuin van de ouders van Margreet. Waarbij Anthonie met z’n rug naar het huis in afwachting was van het moment waarop zijn prachtige bruid hem op de schouder zou tikken, ze elkaar dan eindelijk konden zien en elkaar in de armen konden sluiten. Wat een mooie en speciale manier om dit zo te doen.

Fotoreportage

Voor de fotoreportage reden we ‘s ochtends gelijk naar met landelijke en pittoreske Rhijnauwen, gelegen langs de Oude-Rijn. De plek waar ook de ontvangst, samen zijn en diner was met hun daggasten later die dag. Langs de Oude-Rijn zijn volop leuke stekjes voor prachtige foto’s. We hebben dan ook ruim de tijd genomen hier een mooie en afwisselende reportage van te maken.

Stay okay

Net buiten het Utrechtse Bunnik ontvingen ze hun daggasten voor een gezellig samenzijn en diner in dit voormalig landhuis te Rhijnauwen, wat nu dienst doet als Stay Okay hostel en trouwlocatie. Het is een prachtig sfeervolle en authentieke plek, dicht bij het touristische Amelisweerd, direct aan de Kromme Rijn. Door zijn landelijke ligging van oorsprong een rustplek voor fietsers, wandelaars, kanovaarders en dergelijke. Een gemoedelijke setting dus voor een mooi samen zijn met je familie en vrienden.

Kerkdienst

De kerkdienst en huwelijksinzegening was aansluitend in de Ark, een kerk te Zeist. De predikant was Gerke Roorda van de GKV Zeist-de Bilt.

Na de trouwdienst in de kerk vertrok het kersverse paar naar de locatie voor de feestavond.

Gaan jullie ook trouwen?

Neem vrijblijvend contact met me op, als je geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden voor bruidsfotografie.

Gerelateerde artikelen:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige trouwfoto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl