Loveshoot in Den Treek

Spontaan en niet geregisseerd

Home > Loveshoot in Den Treek

Loveshoot in Den Treek, Leusden

 

Vooraf aan hun trouwdag op 16 augustus, heb ik met Anthonie en Margreet een Loveshoot in Den Treek gedaan. Dat is een prachtige natuurgebied bij Leusden. Dat ligt in het midden van Nederland, niet zover bij Amersfoort vandaan. Door de afwisseling in het landschap biedt het veel mogelijkheden voor een fotoreportage zoals een loveshoot of een trouwreportage. Verliefde en verloofde stelletjes kunnen bij WIJ Fotografie een loveshoot boeken. Zoe iets is altijd een mooie ervaring. Het maakt een bijzonder mooie tastbare herinneringen aan die periode uit jullie leven. Bij een aantal van mijn trouwreportage “pakketten” zit bovendien standaard een loveshoot inbegrepen. Zo kun je niet alleen jullie verliefdheid vastleggen. Je kunt zo ook wennen aan het idee dat je straks tijdens de trouwdag hele dag een camera op je gericht hebt. Het is dus een goede kennismaking met mij als fotograaf, mijn stijl en mijn manier van communiceren met jullie. Zo kun je op een ontspannen manier en met een gerust gevoel toeleven naar het maken van de foto’s van de bruidsreportage.

Het was die dag regenachtig weer geweest. Die avond werd het weer wat rustiger, klaarde het nog iets op en werden we zelfs nog getrakteerd op een paar laatste gouden zonnestralen.

Trouwkaart

Wanneer jullie de loveshoot ruim voor de trouwdag plannen, dan kunnen jullie deze foto’s prima gebruiken voorde trouwkaart, een uitnodiging of wellicht een bedankje. Dit stel heeft 3 foto’s gebruikt in hun trouwkaart. Het geeft zo een heel creatief, eigen en persoonlijke touch aan je kaart.

Foto impressie Loveshoot in Den Treek

Hieronder vinden jullie een korte impressie van de foto’s die we gemaakt hebben tijdens de loveshoot in Den Treek, te Leusden.

Gerelateerde blogs:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl