06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot in Den Treek

Spontaan en niet geregisseerd

Home > Loveshoot in Den Treek

Loveshoot in Den Treek, Leusden

 

Vooraf aan hun trouwdag op 16 augustus, heb ik met Anthonie en Margreet een Loveshoot in Den Treek gedaan. Dat is een prachtige natuurgebied bij Leusden. Dat ligt in het midden van Nederland, niet zover bij Amersfoort vandaan. Door de afwisseling in het landschap biedt het veel mogelijkheden voor een fotoreportage zoals een loveshoot of een trouwreportage. Verliefde en verloofde stelletjes kunnen bij WIJ Fotografie een loveshoot boeken. Zoe iets is altijd een mooie ervaring. Het maakt een bijzonder mooie tastbare herinneringen aan die periode uit jullie leven. Bij een aantal van mijn trouwreportage “pakketten” zit bovendien standaard een loveshoot inbegrepen. Zo kun je niet alleen jullie verliefdheid vastleggen. Je kunt zo ook wennen aan het idee dat je straks tijdens de trouwdag hele dag een camera op je gericht hebt. Het is dus een goede kennismaking met mij als fotograaf, mijn stijl en mijn manier van communiceren met jullie. Zo kun je op een ontspannen manier en met een gerust gevoel toeleven naar het maken van de foto’s van de bruidsreportage.

Het was die dag regenachtig weer geweest. Die avond werd het weer wat rustiger, klaarde het nog iets op en werden we zelfs nog getrakteerd op een paar laatste gouden zonnestralen.

Trouwkaart

Wanneer jullie de loveshoot ruim voor de trouwdag plannen, dan kunnen jullie deze foto’s prima gebruiken voorde trouwkaart, een uitnodiging of wellicht een bedankje. Dit stel heeft 3 foto’s gebruikt in hun trouwkaart. Het geeft zo een heel creatief, eigen en persoonlijke touch aan je kaart.

Foto impressie Loveshoot in Den Treek

Hieronder vinden jullie een korte impressie van de foto’s die we gemaakt hebben tijdens de loveshoot in Den Treek, te Leusden.

Gerelateerde blogs:

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer
Huwelijk Ruben & Mary

Huwelijk Ruben & Mary

Voor het huwelijk van Ruben en Mary gaan we terug naar Kenya, waar ze elkaar een aantal jaar geleden hebben leren kennen. Daar sloeg de vonk over. En zijn ze ook volgens de Keniaanse traditie getrouwd. Inmiddels wonen ze in Nederland, maar een een echt trouwfeest met vrienden en familie was er nog niet van gekomen. Dus werd besloten om de bruiloftsfeest en het kerkelijk huwelijk in Nederland te plannen voor al hun vrienden en familie.

Lees meer
In het huwelijksbootje met David & Laura

In het huwelijksbootje met David & Laura

De middag startte met de trouwceremonie op het overdekte terras van restaurant Eemlust. Dit is hun favoriete plek. Ze komen hier graag om te eten, of om even wat te drinken. Het lag dus voor de hand dat dit de locatie moest gaan worden voor de trouwdag. Op het terras zaten bij aankomst al alle gasten klaar, hier ook bij veel Britse familie van Laura. Zij waren speciaal overgekomen om het feest mee te vieren.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl