06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Trouwdag Maurits en Jacobine

Liefdevol en rustig

Home > Trouwdag Maurits en Jacobine

Trouwdag Maurits en Jacobine

Oude dorp Soest

Op een mooie zomerse dag in september trouwde dit mooie stel in Soest. Een deel van de dag brachten ze ook door met hun gasten in Amersfoort. Deze prachtige dag begon bij het ouderlijk huis van bruid, in Soest. Hier werd de laatste hand gelegd aan de jurk en het aankleden van Jacobine. Waarna Maurits in officieel landmacht tenue Jacobine thuis kwam ophalen. Maurits is veteraan en mag op officiële en bijzondere gebeurtenissen zijn officiële tenue met onderscheidingen nog dragen. Zijn trouwdag was zo’n moment. Jacobine hoopte er op, maar dit was toch wel min of meer verrassing en gaf een heel speciaal tintje aan deze dag. Jacobine en Maurits zijn beide actieve mensen die van de natuur houden. Maar omdat we met hun loveshoot als naar Soestduinen waren gegaan, werd besloten om in Soest in, bij en rondom de Oude kerk in het oude dorp, foto’s te gaan maken voor de reportage. Een erg mooi en karakteristiek stukje Soest, een goeie keuze dus.

Staatsieportretten?

Aansluitend werd koers gezet naar restaurant de Kabouterhut in Amersfoort. Waar het echtpaar die middag een ontspannen samen zijn, en diner, had met familie en goede vrienden. Hier hebben we ook de groepsfoto’s gemaakt. Naast de geijkte “schoorsteenmantel” plechtige staatsieportretten probeer ik hier altijd wel iets ontspannen, luchtigere, spontaner of grappigere foto’s bij te maken. Zodat hierin ook wat afwisseling zit. Dit geeft zo nu en dan ook wel hilarische momenten. Hierna vervolgde het gezelschap de feestelijke middag in de Kabouterhut. Tijdens het eten werd er ook nog een persoonlijk woord gericht richting het kersverse paar.

Vanuit daar vertrok het gezelschap weer richting Soest, waar die avond in de kerk hun trouwdienst en huwelijksinzegening was. 

Gerelateerde artikelen:

In het huwelijksbootje met David & Laura

In het huwelijksbootje met David & Laura

De middag startte met de trouwceremonie op het overdekte terras van restaurant Eemlust. Dit is hun favoriete plek. Ze komen hier graag om te eten, of om even wat te drinken. Het lag dus voor de hand dat dit de locatie moest gaan worden voor de trouwdag. Op het terras zaten bij aankomst al alle gasten klaar, hier ook bij veel Britse familie van Laura. Zij waren speciaal overgekomen om het feest mee te vieren.

Lees meer
Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Het beroep staat onder nuchtere Nederlanders soms nog bekend als overdreven, Amerikaans en duur. Toch kan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester erg fijn zijn. In dit blog geeft Dana Kiks enkele voordelen.

Lees meer
Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Een kerkdienst in OLV ter Eem kapel in Amersfoort is een zeer bijzondere aangelegenheid. Een unieke kans voor een trouwerij op een prachtige sfeervolle locatie. Het stel had aansluitend ook hun receptie hier.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl