06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Trouwdag Maurits en Jacobine

Liefdevol en rustig

Home > Trouwdag Maurits en Jacobine

Trouwdag Maurits en Jacobine

Oude dorp Soest

Op een mooie zomerse dag in september trouwde dit mooie stel in Soest. Een deel van de dag brachten ze ook door met hun gasten in Amersfoort. Deze prachtige dag begon bij het ouderlijk huis van bruid, in Soest. Hier werd de laatste hand gelegd aan de jurk en het aankleden van Jacobine. Waarna Maurits in officieel landmacht tenue Jacobine thuis kwam ophalen. Maurits is veteraan en mag op officiële en bijzondere gebeurtenissen zijn officiële tenue met onderscheidingen nog dragen. Zijn trouwdag was zo’n moment. Jacobine hoopte er op, maar dit was toch wel min of meer verrassing en gaf een heel speciaal tintje aan deze dag. Jacobine en Maurits zijn beide actieve mensen die van de natuur houden. Maar omdat we met hun loveshoot als naar Soestduinen waren gegaan, werd besloten om in Soest in, bij en rondom de Oude kerk in het oude dorp, foto’s te gaan maken voor de reportage. Een erg mooi en karakteristiek stukje Soest, een goeie keuze dus.

Staatsieportretten?

Aansluitend werd koers gezet naar restaurant de Kabouterhut in Amersfoort. Waar het echtpaar die middag een ontspannen samen zijn, en diner, had met familie en goede vrienden. Hier hebben we ook de groepsfoto’s gemaakt. Naast de geijkte “schoorsteenmantel” plechtige staatsieportretten probeer ik hier altijd wel iets ontspannen, luchtigere, spontaner of grappigere foto’s bij te maken. Zodat hierin ook wat afwisseling zit. Dit geeft zo nu en dan ook wel hilarische momenten. Hierna vervolgde het gezelschap de feestelijke middag in de Kabouterhut. Tijdens het eten werd er ook nog een persoonlijk woord gericht richting het kersverse paar.

Vanuit daar vertrok het gezelschap weer richting Soest, waar die avond in de kerk hun trouwdienst en huwelijksinzegening was. 

Gerelateerde artikelen:

Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer
Huwelijk Ruben & Mary

Huwelijk Ruben & Mary

Voor het huwelijk van Ruben en Mary gaan we terug naar Kenya, waar ze elkaar een aantal jaar geleden hebben leren kennen. Daar sloeg de vonk over. En zijn ze ook volgens de Keniaanse traditie getrouwd. Inmiddels wonen ze in Nederland, maar een een echt trouwfeest met vrienden en familie was er nog niet van gekomen. Dus werd besloten om de bruiloftsfeest en het kerkelijk huwelijk in Nederland te plannen voor al hun vrienden en familie.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl