Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Liefdevol en energiek

Home > Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Loveshoot Soestduinen Maurits & Jacobine

Schiermonnikoog

In aanloop naar hun bruiloft ben ik met Jacobine & Maurits op pad geweest voor een loveshoot. Allebei hebben ze hun hart verknocht aan de natuur van Schiermonnikoog. Een plek waar ze samen heel graag komen. Maar voor een loveshoot was dat best even een onderneming om er te komen. Van het stel uit Soest heeft Jacobine ook haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om in de omgeving een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Super geslaagde loveshoot. Ze gingen helemaal in elkaar op, dat zie je terug in de foto’s. Heerlijk stel om mee op pad te gaan. Ze bruisen van de energie en de liefde. Mooie momenten vastgelegd, lol gemaakt.

Heide in bloei

Als fotograaf hou ik van kleur gebruik, het maken van “doorkijkjes” en het werken met scherpte diept. En jaarlijks staat eind augustus en begin september de paarse heide altijd prachtig in bloei. Bloeiende bloemen en planten vind ik ook altijd wel symbolisch voor de liefde tussen mensen. Leuk om deze aspecten te kunnen combineren, en ook de kleurige hei te kunnen benutten voor een paar prachtige foto’s tijdens een fotoreportage. Mooi om te onthouden wanneer je houdt van kleuren in de natuur, kies de juiste periodes of seizoenen uit voor de foto’s die je wil maken. Maar elk jaar getijde heeft weer z’n eigenheid met de daarbij behorende kleuren. 

Willen jullie ook een loveshoot in de Soesterduinen?

Wil je ook graag met je geliefde op de foto? Een loveshoot in de Soesterduinen? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Lees meer
Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl