06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Liefdevol en energiek

Home > Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Loveshoot Soestduinen Maurits & Jacobine

Schiermonnikoog

In aanloop naar hun bruiloft ben ik met Jacobine & Maurits op pad geweest voor een loveshoot. Allebei hebben ze hun hart verknocht aan de natuur van Schiermonnikoog. Een plek waar ze samen heel graag komen. Maar voor een loveshoot was dat best even een onderneming om er te komen. Van het stel uit Soest heeft Jacobine ook haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om in de omgeving een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Super geslaagde loveshoot. Ze gingen helemaal in elkaar op, dat zie je terug in de foto’s. Heerlijk stel om mee op pad te gaan. Ze bruisen van de energie en de liefde. Mooie momenten vastgelegd, lol gemaakt.

Heide in bloei

Als fotograaf hou ik van kleur gebruik, het maken van “doorkijkjes” en het werken met scherpte diept. En jaarlijks staat eind augustus en begin september de paarse heide altijd prachtig in bloei. Bloeiende bloemen en planten vind ik ook altijd wel symbolisch voor de liefde tussen mensen. Leuk om deze aspecten te kunnen combineren, en ook de kleurige hei te kunnen benutten voor een paar prachtige foto’s tijdens een fotoreportage. Mooi om te onthouden wanneer je houdt van kleuren in de natuur, kies de juiste periodes of seizoenen uit voor de foto’s die je wil maken. Maar elk jaar getijde heeft weer z’n eigenheid met de daarbij behorende kleuren. 

Willen jullie ook een loveshoot in de Soesterduinen?

Wil je ook graag met je geliefde op de foto? Een loveshoot in de Soesterduinen? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Een praktijk gedeelte met een loveshoot. Waarin we de nieuw geleerde “Moments design” (portret) technieken gelijk in de praktijk konden en mochten brengen. Het smoor verliefde stel Simone en Gydo hadden zich opgeven om samen model te staan tijdens deze loveshoot.

Lees meer

Loveshoot Tafelberg Blaricum

Voor Karlijn en Andries is dit ook een bijzondere plek, zij komen hier erg graag samen. Het lag dan ook voor de hand dat we deze plek uitkozen voor hun Pre-Wedding loveshoot.

Lees meer

Loveshoot Koppelpoort

Dat Amersfoort een prachtig oude binnenstad heeft, dat is alom bekend. Het heeft een stijlvolle, klassieke en romantische sfeer.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl