06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Liefdevol en energiek

Home > Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Loveshoot Soestduinen Maurits & Jacobine

Schiermonnikoog

In aanloop naar hun bruiloft ben ik met Jacobine & Maurits op pad geweest voor een loveshoot. Allebei hebben ze hun hart verknocht aan de natuur van Schiermonnikoog. Een plek waar ze samen heel graag komen. Maar voor een loveshoot was dat best even een onderneming om er te komen. Van het stel uit Soest heeft Jacobine ook haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om in de omgeving een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Super geslaagde loveshoot. Ze gingen helemaal in elkaar op, dat zie je terug in de foto’s. Heerlijk stel om mee op pad te gaan. Ze bruisen van de energie en de liefde. Mooie momenten vastgelegd, lol gemaakt.

Heide in bloei

Als fotograaf hou ik van kleur gebruik, het maken van “doorkijkjes” en het werken met scherpte diept. En jaarlijks staat eind augustus en begin september de paarse heide altijd prachtig in bloei. Bloeiende bloemen en planten vind ik ook altijd wel symbolisch voor de liefde tussen mensen. Leuk om deze aspecten te kunnen combineren, en ook de kleurige hei te kunnen benutten voor een paar prachtige foto’s tijdens een fotoreportage. Mooi om te onthouden wanneer je houdt van kleuren in de natuur, kies de juiste periodes of seizoenen uit voor de foto’s die je wil maken. Maar elk jaar getijde heeft weer z’n eigenheid met de daarbij behorende kleuren. 

Willen jullie ook een loveshoot in de Soesterduinen?

Wil je ook graag met je geliefde op de foto? Een loveshoot in de Soesterduinen? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Lees meer
Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Lees meer
Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Een praktijk gedeelte met een loveshoot. Waarin we de nieuw geleerde “Moments design” (portret) technieken gelijk in de praktijk konden en mochten brengen. Het smoor verliefde stel Simone en Gydo hadden zich opgeven om samen model te staan tijdens deze loveshoot.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl