06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Het voordeel van een weddingplanner?

Dana Kiks schrijft erover

Home > Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Wat is het voordeel van het inschakelen van een professioneel weddingplanner of ceremoniemeester?

Een gastblog door Dana Kiks

Weddingplanners, je ziet ze steeds meer. Sinds de film “The Wedding Planner” met Jennifer Lopez in 2001 uitkwam werd het beroep ook in Nederland bekend. Veel vrouwen werden geïnspireerd en tegenwoordig is er een ruim aanbod aan weddingplanners, met ieder een eigen stijl. Maar met de komst van weddingplanners ontstond ook de allergie voor weddingplanners. Het beroep staat onder de nuchtere Nederlanders soms nog bekend als overdreven, Amerikaans en duur. Toch kan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester erg fijn zijn, zonder overdreven, Amerikaans of te duur te zijn. In dit blog geef ik enkele voordelen.

Bakken met ervaring

Weddingplanners zijn altijd bezig met bruiloften en hebben veel ervaring met verschillende bruiloften. Vergeet niet dat het wiel al is uitgevonden, en het jullie een hoop tijd scheelt om het niet allemaal zelf uit te zoeken. Je blijft al-tijd betrokken en de weddingplanner kan zo veel overnemen als jullie willen. Door de ervaring weten zij waar jullie allemaal aan moeten denken, wordt niks vergeten en geven ze nieuwe ideeën. 

Een ruim netwerk

Door al die ervaring hebben weddingplanners een ruim netwerk aan leveranciers in alle categorieën. Door je weddingplanner de leveranciers voor jullie te laten filteren, verdrinken jullie niet in het ruime aanbod. Weddingplanners werken vaak nauw samen met een aantal partijen waarvan ze weten dat ze goede kwaliteit leveren. Daarnaast hebben weddingplanners vaak goede financiële deals met die partijen omdat ze vaker afnemen. Hier kunnen jullie op meeliften!

Geen zorgen 

In deze wereld van stress en drukte is het fijn om te weten dat de organisatie van je bruiloft in goede handen ligt. Zo kun jij je richten op belangrijke dingen zoals vrienden, familie en je werk. De planning laat je over aan de weddingplanner, zodat je zelf de leuke dingen aan de voorbereidingen overhoudt zoals taart proeven!

Ceremoniemeester

Mocht je zelf organisatorisch erg sterk zijn en vind je het heerlijk om je eigen bruiloft te plannen, maar wil je op de dag zelf wel optimaal kunnen genieten? Dan is een professionele ceremoniemeester misschien wel iets voor jullie. Dit scheelt veel stress en daarnaast hoef je je vrienden of familie hier niet mee lastig te vallen. Een professioneel ceremoniemeester is op de dag zelf de contactpersoon voor alle leveranciers en gasten en zorgt dat alles soepeltjes verloopt. Klinkt heerlijk toch?!

Mocht jij advies of hulp nodig hebben voor jullie bruiloft, dan help ik graag! Kom in contact, dan plannen wij een vrijblijvende kennismaking  in.

Gerelateerde artikelen:

In het huwelijksbootje met David & Laura

In het huwelijksbootje met David & Laura

De middag startte met de trouwceremonie op het overdekte terras van restaurant Eemlust. Dit is hun favoriete plek. Ze komen hier graag om te eten, of om even wat te drinken. Het lag dus voor de hand dat dit de locatie moest gaan worden voor de trouwdag. Op het terras zaten bij aankomst al alle gasten klaar, hier ook bij veel Britse familie van Laura. Zij waren speciaal overgekomen om het feest mee te vieren.

Lees meer
Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Een kerkdienst in OLV ter Eem kapel in Amersfoort is een zeer bijzondere aangelegenheid. Een unieke kans voor een trouwerij op een prachtige sfeervolle locatie. Het stel had aansluitend ook hun receptie hier.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl