Trouwdienst - Joëlle & Ludwig

Kerkdienst in Onze Lieve Vrouwe ter Eem kapel

Home > Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Kerkdienst in OLV ter Eem kapel

Voor de trouwdienst van Joëlle en Ludwig werd ik speciaal benaderd omdat hun zwager de rest van de dag op foto zou vastleggen. Tijdens de dienst met huwelijksceremonie en inzegening zat hij als gast in de zaal. Een kerkdienst in OLV ter Eem kapel is een zeer bijzondere aangelegenheid. Zij zelf komen wekelijks op zondag bij DoorBrekers, een christengemeente die ten tijde van hun bruiloft ook samen kwam in de kapel van dit klooster in Amersfoort. Een unieke kans voor een trouwerij op een prachtige sfeervolle locatie. Het stel had aansluitend ook hun receptie hier. Het was dus een gezellige drukte. 

All you need is love

Ja! Love is all you need. Een klein jaar eerder werd Joëlle door haar Ludwig spontaan verrast tijdens het 12,5 jarig bestaan van hun kerk. Waarbij toen Robert Ten Brink te gast was om een speciale editie van “All you need is love” te verzorgen voor de feestvierende bezoekers. Deze waren er allemaal getuigen van hoe zij toe “ja” zei op het aanzoek van Ludwig. En nu zaten naast alle dierbare familie en goede vrienden ook veel van deze getuigen weer in de zaal bij de het officiële “Ja”-woord, de persoonlijke trouwgeloftes en inzegening. Een heel bijzonder moment dus.

Leuk detail, vooraf aan de dienst hadden de neefjes en nichtjes allemaal een rol gekregen bij het naar binnenlopen. Ze liepen voor Joëlle uit met rozenblaadjes of borden met hierop allerlei grappige aankondigingen voor Ludwig. Met hierop ook een knipoog naar zijn opleiding als piloot.

 

Sprak dit je aan?

Wil je ook jouw huwelijksinzegening of trouwdienst in de kerk laten vastleggen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, als je geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden voor bruidsfotografie.

Gerelateerde artikelen:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl