06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Trouwdienst - Joëlle & Ludwig

Kerkdienst in Onze Lieve Vrouwe ter Eem kapel

Home > Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Trouwdienst – Joëlle & Ludwig

Kerkdienst in OLV ter Eem kapel

Voor de trouwdienst van Joëlle en Ludwig werd ik speciaal benaderd omdat hun zwager de rest van de dag op foto zou vastleggen. Tijdens de dienst met huwelijksceremonie en inzegening zat hij als gast in de zaal. Een kerkdienst in OLV ter Eem kapel is een zeer bijzondere aangelegenheid. Zij zelf komen wekelijks op zondag bij DoorBrekers, een christengemeente die ten tijde van hun bruiloft ook samen kwam in de kapel van dit klooster in Amersfoort. Een unieke kans voor een trouwerij op een prachtige sfeervolle locatie. Het stel had aansluitend ook hun receptie hier. Het was dus een gezellige drukte. 

All you need is love

Ja! Love is all you need. Een klein jaar eerder werd Joëlle door haar Ludwig spontaan verrast tijdens het 12,5 jarig bestaan van hun kerk. Waarbij toen Robert Ten Brink te gast was om een speciale editie van “All you need is love” te verzorgen voor de feestvierende bezoekers. Deze waren er allemaal getuigen van hoe zij toe “ja” zei op het aanzoek van Ludwig. En nu zaten naast alle dierbare familie en goede vrienden ook veel van deze getuigen weer in de zaal bij de het officiële “Ja”-woord, de persoonlijke trouwgeloftes en inzegening. Een heel bijzonder moment dus.

Leuk detail, vooraf aan de dienst hadden de neefjes en nichtjes allemaal een rol gekregen bij het naar binnenlopen. Ze liepen voor Joëlle uit met rozenblaadjes of borden met hierop allerlei grappige aankondigingen voor Ludwig. Met hierop ook een knipoog naar zijn opleiding als piloot.

 

Sprak dit je aan?

Wil je ook jouw huwelijksinzegening of trouwdienst in de kerk laten vastleggen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, als je geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden voor bruidsfotografie.

Gerelateerde artikelen:

In het huwelijksbootje met David & Laura

De middag startte met de trouwceremonie op het overdekte terras van restaurant Eemlust. Dit is hun favoriete plek. Ze komen hier graag om te eten, of om even wat te drinken. Het lag dus voor de hand dat dit de locatie moest gaan worden voor de trouwdag. Op het terras zaten bij aankomst al alle gasten klaar, hier ook bij veel Britse familie van Laura. Zij waren speciaal overgekomen om het feest mee te vieren.

Lees meer

Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Het beroep staat onder nuchtere Nederlanders soms nog bekend als overdreven, Amerikaans en duur. Toch kan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester erg fijn zijn. In dit blog geeft Dana Kiks enkele voordelen.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl