Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Moment Design workshop

Home > Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Workshop “Moment Design” (Beloved)

Op 3 maart heb ik bij Yvonne Ten Bruggencaten de workshop “Moment Design” (voorheen “Beloved”) gevolgd. Hierbij zat ook een praktijk gedeelte met een loveshoot. Waarin we de nieuw geleerde “Moments design” (portret) technieken gelijk in de praktijk konden en mochten brengen. Het smoor verliefde stel Simone en Gydo hadden zich opgeven om samen model te staan tijdens deze loveshoot. Het was een erg spontaan stel, waar de (prille) liefde er werkelijk vanaf spatte. Mooi om dit geluk te zien. En gaaf om met dit koppel het geleerde ook gelijk in de praktijk te hebben mogen brengen.

Mooie, pure en liefdevolle portretten

Deze techniek spreekt mij heel erg aan. En het is mijn doel om dit meer en meer te gaan verweven in mijn shoots, de loveshoots, de bruidsshoots, maar ook de familie- en gezinsshoots. Het is zo’n mooie, pure en liefdevolle manier van portretteren. Dat spreekt me erg aan, en past qua stijl ook erg bij de visie van WIJ Fotografie.

Gerelateerde artikelen:

Trouwdag Lydia & Ruben

Trouwdag Lydia & Ruben

We starten de dag in Amersfoort bij de ouders van Lydia, waar zij en haar familie zich klaar maken voor deze feestelijke dag. Het was een zonovergoten nazomerdag in september, en ik ging in alle vroegte op pad naar het ouderlijkhuis in Amersfoort. Het grootste gedeelte van de dag brachten ze door met hun gasten in Heerde. Maar Ruben haalde zijn aanstaande die ochtend eerst op in Amersfoort. De plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet en veel herinneringen liggen.

Lees meer
Huwelijk van Manon & Wesley

Huwelijk van Manon & Wesley

Ook ’s winters wordt er getrouwd. Voor de trouwdag van Wesley en Manon reisde ik in december af naar Giethoorn en Hasselt. De dag begon in Giethoorn met Wesley en zijn familie, die ook waren over gekomen vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig mag ik bruiloften vastleggen van koppels van verschillende nationaliteiten. Dit was dit jaar bijvoorbeeld het 5e gehete “gemengde huwelijk”. Prachtig om te zien dat liefde letterlijk geen grenzen kent.

Lees meer
“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

“Grow old with me” – huwelijk Paul & Rosa

Rosa en Paul wonen in Hilversum, daar hadden we bij hen thuis afgesproken om de voorbereidingen, de ontmoeting en het ophalen vast te leggen. Nadat de visagie en bruidskapsel van Rosa waren afgerond, was het tijd om de bruidsjurk aan te trekken en ons klaar te maken voor de “First Look”. De ontmoeting tussen Rosa en Paul in de achtertuin van hun huis in Hilversum.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl