Gender reveal

Geslachtsonthulling van je baby vastgelegd

Gender reveal party

Geef je een “Gender Reveal party” met je familie en wil je dit ook graag op foto vastleggen? Zodat je ook je vrienden op de hoogte kunt brengen of het een jongen of meisje wordt? WIJ Fotografie helpt je graag bij het vastleggen van dit speciale moment.

Speciaal moment

Tegenwoordig zie je het steeds vaker, een speciaal moment waarop stellen die zwanger zijn ontdekken en aankondigen wat voor geslacht hun toekomstige kindje zal hebben.

Feestje

Zo’n feestje, waarbij je het geslacht van jullie ongeboren kindje wil gaan onthullen en bekend wil maken aan je familie en misschien wel andere genodigden, zoals je vrienden, noemt men ook wel “Gender reveal party“. Het is een gebruik wat vanuit de VS is komen overwaaien.

Vastleggen moment

Tijdens zo’n party kom ik graag langs om dit feestelijke moment voor jullie vast te leggen. Alle details, zoals bijvoorbeeld de taart, maar ook de verraste blikken en andere emoties en de sfeer eromheen, zal ik met veel aandacht voor jullie documenteren. Hier zie je hoe een taartenbakker met de echo-informatie van de verloskundige een prachtige taart heeft gemaakt. Van buiten zie je nog niet of de baby een jongetje of meisje zal zijn. Dat wordt onthuld tijdens het aansnijden, waarbij dan de kleur van de taartvulling zichtbaar wordt voor iedereen. 

Poeltje

Een prachtig leuk en feestelijk moment dus! Je kunt het natuurlijk extra “spannend” maken, door bijvoorbeeld een poeltje te doen met alle genodigde. En zo te ontdekken wie er in het “kamp Jongen” en wie er in het “kamp Meisje” zit. En bovendien heb je daarmee ook gelijk een mooie controle wie het van te voren goed voorspeld had. 😉

Andere manieren

Naast taarten zijn er tegenwoordig ook tal van andere mogelijkheden om het geslacht te onthullen, denk bijvoorbeeld aal gekleurde rook, ballonen uit een doos of bijvoorbeeld een confettikanon. En zo zijn er meer, stuk voor stuk leuke en originele manieren om dit feestje samen te vieren.

Gender reveal taart feest

Heel nieuwsgierig...

Krijg ik een broertje of een zusje?

Opzoek naar een originele manier om geslacht te onthullen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden voor een “Gender reveal” fotoreportage? Neem vrijblijvend contact met me op.

Gerelateerde artikelen:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl