Family Fotoshoot in Soestduinen

Frisse en lichte fotoshoot

Family Fotoshoot in Soestduinen

Soestduinen, uniek stukje natuur

De frisse en lichte omgeving van zandduinen vormden het decor voor deze familie fotoshoot in Soestduinen. In het midden van het land ligt vlakbij Soest en Amersfoort deze unieke plek. Het kenmerkt zich door een grote afwisseling van natuur. Er is bos, heide, en een grote zandverstuiving die ontstaan in aan het eind van de ijstijd. Deze afwisselende omgeving beid uitermate veel mogelijkheden om verschillende soorten groepsfoto’s en portretten te maken en een speelse en ongedwongen sfeer neer te zetten. Niet voor niets dus dat ik regelmatig van gezinnen en families de vraag krijg om daar op de foto te gaan. Bekijk hier het resultaat van deze Fotoshoot in Soestduinen.

 

Wil je ook een fotoshoot met jouw familie?

Wil je ook graag met jouw familie op de foto? Een fotoshoot in het Soesterduinen? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl