Familie shoot Park Schothorst

Zonnige photoshoot in het park

Familie shoot Park Schothorst

Zomer in het park

Dit gezin had ik in 2015 ook al eens mogen vastleggen. Toen was hun dochtertje pas geboren. Inmiddels is ze alweer 1 jaar oud, en wilde ze graag weer door me op de foto gezet worden. Het is altijd een eer als klanten weer bij je terugkomen, bovendien bouw je ook een soort band op met ze.
Eerder al prikte we een datum, maar zoals dit kan gebeuren met opgroeiende kinderen was ze die dag juist gevallen. Er werd dus besloten om de afspraak te verzetten naar een later moment. Het idee was eigenlijk om voor deze familie shoot de studio in te duiken voor wat leuke foto’s. Maar omdat het deze dag buiten tropisch warm was, werd er afgesproken in Park Schothorst bij Amersfoort. Dit is een erg leuke, groene, speelse en afwisselende omgeving voor foto’s met kinderen of gezin. Hier een impressie van de foto’s die ik maakte tijdens de familie shoot in Park Schothorst.

 

Park Schothorst, Amersfoort

Dit jonge gezin had ik al eens eerder voor de lens gehad. Toen dit schattige meisje net geboren was heb ik bij hen thuis een babyshoot gedaan. Iets meer dan een jaar later doken we in Amersfoort, met mooi zonnig voorjaarsweer, het Park Schothorst in voor een spontane en ongedwongen familie shoot. Hier een korte impressie van de fotoreportage met dit jonge gezin.

Wil je ook een fotoshoot met jouw gezin?

Wil je ook graag met jouw gezin op de foto? Een gezinsfotoshoot in het Schothorsterpark? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde blogs:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl