Familie shoot Didam

Kinderen echt in hun element

Home > Familie shoot Didam

Familie shoot Didam

Daar doe ik het voor

Een tevreden klant daar doe ik het uiteindelijk voor. Hoe fijn is het als klanten na verloop van tijd weer terug komen. Vond het dan ook een hele eer om voor dit mooie gezin weer de foto’s te mogen maken. De vorige keer was hun jongste dochter nog een baby’tje en maakte ik in de kraamperiode prachtige newborn foto’s van haar. Inmiddels was iedereen weer wat gegroeid, wat ouder en wijzer, en was het dus tijd voor nieuwe foto’s van het gezin en de kids afzonderlijk. Voor dit soort opdrachten stap ik graag in de auto.

Lekker spelen in de tuin

Van te voren hadden we de mogelijkheden voor de shoot doorgesproken. Er waren verschillende ideeen. Uiteindelijk hebben we besloten om het lekker thuis in de tuin plaats te laten vinden. Dat gaf rust, ook omdat de jongste nog een dutje doet. Ze alle benodigde spullen dichtbij hebben. En bovendien hebben ze een heerlijke tuin waar de kinderen ongedwongen in kunnen spelen en zichzelf zijn.  De schommel, glijbaan en het speelhuis werden door de kinderen zelf actief gebruikt terwijl ik hun aan het fotograferen was, Een heel speelse en ontspannen shoot was het gevolg. Hierdoor leg je de kinderen echt in hun element vast, echt zoals ze zijn. Mooi aandenken voor later om zo terug te kijken op het leven toen. Echt waardevol als je het mij vraagt.

 

Wil je ook een fotoshoot in je eigen tuin?

Wil je ook graag met jouw gezin op de foto? Een gezinsfotoshoot buiten, in je eigen tuin? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl