06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Familie reportage in Soester Duinen

Mooie, vrolijke en ontspannen herinneringen

Home > Familie reportage in Soester Duinen

Familie reportage in Soester Duinen

Familieshoot

Het was weer tijd voor een familie reportage in Soester Duinen. Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik met enige regelmaat families voor de camera vastleg in de zandverstuiving Soester Duinen. Dit is een mooie, afwisselende plek en heerlijk centraal gelegen plek in de natuur. Daarom blijft het maken van foto’s altijd onverminderd populair. Deze gezellige en spontane familie ging bij mij op de foto voor het 45 jarig huwelijk van de ouders. Hun zoon en dochter hadden deze fotoshoot cadeau gedaan, nadat ze het resultaat hadden gezien van een andere reportage van een familie die ik had mogen vastleggen in de duinen bij Soest.

Veelzijdig en gevarieerd

Het was een prachtige middag voor een familie reportage in Soester Duinen. De natuur daar is heel veelzijdig, er is naast de zandverstuiving ook veel groen van bos en bomen, dit vormt een gevarieerd decor. We waren bovendien net in een gunstige periode, want de heide stond mooi paars in bloei.

Spelenderwijs

Omdat er 2 jongens bij waren, heb ik de shoot afgewisseld met momenten waarop we gezamenlijk met de hele familie op de foto gingen, of met hun gezin of ouders. Tussentijds hadden ze lekker de gelegenheid om te klimmen en klauteren in de bomen. En kon ik ze af en toe ook spelenderwijs nog even op de foto zetten. Mooie, vrolijke en ontspannen herinneringen werden er gemaakt die middag. Dit resulteerde in deze warme en spontane foto’s.

Enthousiast geworden?

Wil je ook zo’n leuke en spontane fotoshoot met je familie in de Soestduinen? Dat kan! Neem dan contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Gezinsfotoshoot Zeewolde

Ze hadden al laten weten niet van die stijf geposeerde foto’s te willen. Dat kwam mooi uit, want die vind ik zelf ook veel minder mooi en minder leuk om te maken. Het is een jong gezin, en dan is het helemaal belangrijk dat de kinderen in hun element zijn.

Lees meer

Familie shoot Didam

De schommel, glijbaan en het speelhuis werden door de kinderen zelf actief gebruikt terwijl ik hun aan het fotograferen was, Een heel speelse en ontspannen shoot was het gevolg. Hierdoor leg je de kinderen echt in hun element vast, echt zoals ze zijn. Mooi aandenken voor later om zo terug te kijken op het leven toen.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Bedankt voor de foto’s. Wij kijken ook terug op een zeer geslaagde fotoshoot. En vooral nu we deze foto al zien. Een erg mooie foto, iedereen is er erg enthousiast over. En nu moeten we ook nog de keus maken welke we gaan uitvergroten? Maar ook dat komt wel goed.

 

Astrid J.

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl