Dreumes foto's

Speelse kiekjes van jouw koter

Dreumes foto’s

Speelse kiekjes van je koter

Wil je pure, onvergetelijke, ongedwongen foto’s van jouw koter of dreumes? Laat jouw peuter of kleuter lekker spelen in een zonnig bloemenveldje, kinderboerderij of speeltuin… en ik leg ze voor je vast op de foto, terwijl zij ongestoord kunnen kodderen, spelen en dus helemaal in hun element zijn. Het levert echt onvergetelijk mooie beelden op. En jullie als ouders kunnen van het moment genieten zonder je druk te hoeven maken om de foto’s.

 

Fleurig Vathorst

Het is een jongste wijk van Amersfoort en daardoor zijn er veel jonge kinderen. Vathorst is niet alleen een erg kinderrijke wijk. Het is ook een groene, fleurige en afwisselde beurt. Veel oorspronkelijke begroeing is bewaard. Maar er zijn her en der ook fleurige bloemenveldjes welke in de zomer tot bloei komen, je hebt er het landelijke en waterijke Laak, de kinderboerderij Brinkhorst en tientallen speeltuintjes die het ideale plekjes maken om leuke en speelse foto’s va jonge kinderen te maken. Maar ook in de omgeving er net buiten zijn voldoende mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen:

Stay home gezinsportretten Vathorst

Stay home gezinsportretten Vathorst

Afgelopen zondag was het zover en heb ik 14 moeders blij gemaakt met prachtige “Stay home” portretten van hun kleurrijke gezinnen. Er zijn in Vathorst heel mooie en vrolijke foto’s gemaakt. Werd er zo blij van toen ik ze achteraf allemaal weer terug zag. Hier dus een kleine impressie van de gezinsportretten aan huis.

Lees meer
Zussen fotoshoot in Den Treek

Zussen fotoshoot in Den Treek

Wanneer je altijd al zussen bent , dan is het heel vanzelfsprekend dat ze er altijd zijn en voor elkaar klaar staan. Je bent naast zussen ook vriendinnen, en deelt lief en leed met elkaar. Zoveel leuke, mooie en hillarische herinneringen koester je samen. Zo ook bij deze 4 zussen. Hun band is heel hecht en sterk. Maar hoevaak gebeurt het nu werkelijk dat je samen leuk en spontaan op de foto staat. Deze vier meiden zagen dat wel zitten toen ze hoorde over mijn aanpak.

Lees meer
Gezinsreportage aan huis

Gezinsreportage aan huis

Echte, pure en ontspannen foto’s te, waarbij minder de nadruk ligt op het geposeerde. En meer het plezier en de connectie in het gezin centraal staat. Er liefde, waardering, herinneringen en toekomst dromen worden daarbij met elkaar gedeeld. Mijn aanpak met vragen en opdrachten geeft altijd losse en meer ongedwongen foto’s.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl