06 ‚Äď 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot Tafelberg Blaricum

De liefde spat er vanaf

Home > Loveshoot Tafelberg Blaricum

Loveshoot Tafelberg Blaricum

Nederland kent veel mooie stukjes natuur. Er is sinds de ontbossing een aantal eeuwen geleden veel heidegrond ontstaan. Dat zijn vaak heel afwisselende stukken natuur geworden met heide, maar ook met bomen en andere begroeiing. Van veel mensen een favoriete plek voor een wandeling of picknick. Voor Karlijn en Andries is dit ook een bijzondere plek, zij komen hier erg graag samen. Het lag dan ook voor de hand dat we deze plek uitkozen voor hun Pre-Wedding loveshoot. Het was een zeer zonnige en warme zondagmiddag. De zon stond hoog te stralen, en dus hadden we te maken met harde schaduwen en het risico op dichtgeknepen ogen… Je leest het al, als fotograaf heb ik liever een paar wolkjes aan de lucht. ūüėČ Maar het resultaat mag er zijn. De liefde tussen deze twee spat letterlijk van de foto’s af.

Afwisseling

Tijdens loveshoot probeer ik altijd af te wisselen tussen creatieve shots, zoals deze bijvoorbeeld. De wat meer geposeerde en geregisseerd en vooral ook de spontane, ongedwongen en liefdevolle poses. Een goede mix geeft een fijne en afwisselende balans. Als ook de omgeving dan nog afwisselend is, dan zijn er vol op mogelijkheden om te vari√ęren.¬†

Het stel wilde graag op hun trouwdag hier weer terugkomen voor de fotoreportage. Doordat je voldoende variatie mogelijkheden hebt zul je zien dat deze reportage weer heel anders is dan de loveshoot. Dat is leuk, elk moment is uniek en daarmee zo waardevol om vast te leggen.

Willen jullie ook een loveshoot op de Tafelberg in Blaricum?

Wil je ook graag met je geliefde op de foto? Een loveshoot op de Tafelberg in Blaricum? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Lees meer

Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Een praktijk gedeelte met een loveshoot. Waarin we de nieuw geleerde ‚ÄúMoments design‚ÄĚ (portret) technieken gelijk in de praktijk konden en mochten brengen. Het smoor verliefde stel Simone en Gydo hadden zich opgeven om samen model te staan tijdens deze loveshoot.

Lees meer

Loveshoot Koppelpoort

Dat Amersfoort een prachtig oude binnenstad heeft, dat is alom bekend. Het heeft een stijlvolle, klassieke en romantische sfeer.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl