Loveshoot Tafelberg Blaricum

De liefde spat er vanaf

Home > Loveshoot Tafelberg Blaricum

Loveshoot Tafelberg Blaricum

Nederland kent veel mooie stukjes natuur. Er is sinds de ontbossing een aantal eeuwen geleden veel heidegrond ontstaan. Dat zijn vaak heel afwisselende stukken natuur geworden met heide, maar ook met bomen en andere begroeiing. Van veel mensen een favoriete plek voor een wandeling of picknick. Dit is ook een bijzondere plek, zij komen hier erg graag samen. Het lag dan ook voor de hand dat we deze plek uitkozen voor hun Pre-Wedding loveshoot. Het was een zeer zonnige en warme zondagmiddag. De zon stond hoog te stralen, en dus hadden we te maken met harde schaduwen en het risico op dichtgeknepen ogen… Je leest het al, als fotograaf heb ik liever een paar wolkjes aan de lucht. 😉 Maar het resultaat mag er zijn. De liefde tussen deze twee spat letterlijk van de foto’s af.

Afwisseling

Tijdens loveshoot probeer ik altijd af te wisselen tussen creatieve shots, zoals deze bijvoorbeeld. De wat meer geposeerde en geregisseerd en vooral ook de spontane, ongedwongen en liefdevolle poses. Een goede mix geeft een fijne en afwisselende balans. Als ook de omgeving dan nog afwisselend is, dan zijn er vol op mogelijkheden om te variëren. 

Het stel wilde graag op hun trouwdag hier weer terugkomen voor de fotoreportage. Doordat je voldoende variatie mogelijkheden hebt zul je zien dat deze reportage weer heel anders is dan de loveshoot. Dat is leuk, elk moment is uniek en daarmee zo waardevol om vast te leggen.

Willen jullie ook een loveshoot op de Tafelberg in Blaricum?

Wil je ook graag met je geliefde op de foto? Een loveshoot op de Tafelberg in Blaricum? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Lees meer
Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl