06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot Tafelberg Blaricum

De liefde spat er vanaf

Home > Loveshoot Tafelberg Blaricum

Loveshoot Tafelberg Blaricum

Nederland kent veel mooie stukjes natuur. Er is sinds de ontbossing een aantal eeuwen geleden veel heidegrond ontstaan. Dat zijn vaak heel afwisselende stukken natuur geworden met heide, maar ook met bomen en andere begroeiing. Van veel mensen een favoriete plek voor een wandeling of picknick. Voor Karlijn en Andries is dit ook een bijzondere plek, zij komen hier erg graag samen. Het lag dan ook voor de hand dat we deze plek uitkozen voor hun Pre-Wedding loveshoot. Het was een zeer zonnige en warme zondagmiddag. De zon stond hoog te stralen, en dus hadden we te maken met harde schaduwen en het risico op dichtgeknepen ogen… Je leest het al, als fotograaf heb ik liever een paar wolkjes aan de lucht. 😉 Maar het resultaat mag er zijn. De liefde tussen deze twee spat letterlijk van de foto’s af.

Afwisseling

Tijdens loveshoot probeer ik altijd af te wisselen tussen creatieve shots, zoals deze bijvoorbeeld. De wat meer geposeerde en geregisseerd en vooral ook de spontane, ongedwongen en liefdevolle poses. Een goede mix geeft een fijne en afwisselende balans. Als ook de omgeving dan nog afwisselend is, dan zijn er vol op mogelijkheden om te variëren. 

Het stel wilde graag op hun trouwdag hier weer terugkomen voor de fotoreportage. Doordat je voldoende variatie mogelijkheden hebt zul je zien dat deze reportage weer heel anders is dan de loveshoot. Dat is leuk, elk moment is uniek en daarmee zo waardevol om vast te leggen.

Willen jullie ook een loveshoot op de Tafelberg in Blaricum?

Wil je ook graag met je geliefde op de foto? Een loveshoot op de Tafelberg in Blaricum? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Lees meer
Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. Op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken.

Lees meer
Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl