06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Plezier, liefde en connectie

 

Home > Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Binnenstad van Amersfoort 

Eind mei deed ik een loveshoot in Amersfoort met Lydia en Ruben. Ze waren bij mij gekomen omdat ze later dat jaar samen gingen trouwen. In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. 

Lydia komt zelf uit Amersfoort. En op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Een plek waar ze goede gesprekken hadden en elkaar beter leerde kennen. En die dus veel voor ze betekend. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken. Zeg nou zelf, De omgeving leent zich er ook voor, toch?

Plezier, liefde en connectie

Uit praktisch oogpunt spraken we af in de avonduren. Maar we werden getrakteerd met prachtig laagstaand goudachtig zonlicht. Het “gouden uurtje” pakte dus gunstig uit. Maar goed, dat is mooi meegenomen. Uiteindelijk gaat het erin dat zij zelf er stralend en warm erop staan.

Om hun emoties en echtheid heel puur te vangen, heb ik gefocust op het plezier, de liefde en connectie die ze hebben samen. Volgens mij is het gelukt om ze heel ontspannen en eigen te portretteren. En hebben we bovenal samen een heel leuke tijd gehad. Leuk om op terug te kijken, en mooi om dit mee te nemen richting hun trouwdag. En hoe tof is het om dergelijke foto’s ook voor je trouwkaart te kunnen gebruiken.

Achteraf zag ik op de trouwdag zelf ook bepaalde foto’s weer terug verwerkt in een gaaf cadeau bijvoorbeeld, en geprint op gebak tijdens het avondfeest. 

 

Willen jullie ook een loveshoot in de binnenstad van Amersfoort?

Zou jij ook graag met partnet liefdevol en echt op de foto willen? Ook met loveshoot in het centrum van Amersfoort? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

Loveshoot – Johan & Lynn – Soestduinen

We spraken af in Soestduinen. Dat was voor hun dichtbij, en de plek spreekt ze ook erg aan. Hoewel het januari was, hadden we niet echt winterse taferelen. Wel stond er een stevige wind die het guur en koud maakte. Johan en Lynn lieten zich er niet door tegenhouden. In tegendeel, ze gingen helemaal in het moment op. Hun liefde voor elkaar was hartverwarmend.

Lees meer
Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Loveshoot Soestduinen – Maurits & Jacobine

Jacobine heeft haar roots liggen in Soest en omgeving. Het lag dus voor de hand om daar een plek te zoeken. En wanneer je van natuur, zand en bos houdt, dan is de keuze voor de duinen bij Soest snel gemaakt. Een populair plekje voor fotoreportages, maar dat geeft niks.

Lees meer
Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Moment Design Loveshoot – Simone & Gydo

Een praktijk gedeelte met een loveshoot. Waarin we de nieuw geleerde “Moments design” (portret) technieken gelijk in de praktijk konden en mochten brengen. Het smoor verliefde stel Simone en Gydo hadden zich opgeven om samen model te staan tijdens deze loveshoot.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl