Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Plezier, liefde en connectie

 

Home > Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Loveshoot Amersfoort – Lydia & Ruben

Binnenstad van Amersfoort 

Eind mei deed ik een loveshoot in Amersfoort met Lydia en Ruben. Ze waren bij mij gekomen omdat ze later dat jaar samen gingen trouwen. In aanloop naar je trouwdag is een loveshoot een leuke, ontspannen en vooral ook goede voorbereiding op je trouwreportage. Je raakt ingespeeld op elkaar, de camera en maakt ook al kennis met mijn aanpak en werkwijze. Erg prettig om dus. Bovendien is een “pre-wedding” loveshoot, zoals deze reportage, bij een aantal van mijn pakketten inbegrepen. 

Lydia komt zelf uit Amersfoort. En op een van hun eerste dates hebben ze samen veel gewandeld door de binnenstad van Amersfoort, op en om de oude stadsmuren. Een plek waar ze goede gesprekken hadden en elkaar beter leerde kennen. En die dus veel voor ze betekend. Het was dus vanzelfsprekend om hier foto’s te gaan maken. Zeg nou zelf, De omgeving leent zich er ook voor, toch?

Plezier, liefde en connectie

Uit praktisch oogpunt spraken we af in de avonduren. Maar we werden getrakteerd met prachtig laagstaand goudachtig zonlicht. Het “gouden uurtje” pakte dus gunstig uit. Maar goed, dat is mooi meegenomen. Uiteindelijk gaat het erin dat zij zelf er stralend en warm erop staan.

Om hun emoties en echtheid heel puur te vangen, heb ik gefocust op het plezier, de liefde en connectie die ze hebben samen. Volgens mij is het gelukt om ze heel ontspannen en eigen te portretteren. En hebben we bovenal samen een heel leuke tijd gehad. Leuk om op terug te kijken, en mooi om dit mee te nemen richting hun trouwdag. En hoe tof is het om dergelijke foto’s ook voor je trouwkaart te kunnen gebruiken.

Achteraf zag ik op de trouwdag zelf ook bepaalde foto’s weer terug verwerkt in een gaaf cadeau bijvoorbeeld, en geprint op gebak tijdens het avondfeest. 

 

Willen jullie ook een loveshoot in de binnenstad van Amersfoort?

Zou jij ook graag met partnet liefdevol en echt op de foto willen? Ook met loveshoot in het centrum van Amersfoort? Of misschien wel ergens anders? Of wil je er eerst meer informatie over hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, en informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Gerelateerde artikelen:

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Zwangerschapreportage Korte Duinen, Soest

Een zwangerschapreportage in de Korte Duinen in Soest. De Korten Duinen, zijn onderdeel van het gebied de Soesterduinen. Maar zijn een rustiger dan het bekendere Lange Duinen gedeelte van Soestduinen. Juist door deze rust in dit deel, is dit uitermate geschikt voor intieme foto reportages zoals loveshoots of zwangerschapsboots. Dit stel woont zelf in Soest en is dol op de natuur, het lag dus voor de hand om hier hun deze zwangerschapsportretten tijdens een reportage te maken. We spraken af op een avond, eind april, tijdens het “gouden uurtje”.

Lees meer
Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide Laren

Liefdesreportage Zuiderheide, Laren. De Zuiderheide bij Laren, ligt in ’t Gooi ingesloten tussen Hilversum, Laren en knooppunt Eemnes. Deze heide is een speciale plek voor dit echtpaar. Ze komen hier als Hilversummers al hun hele leven. En hun verlovingsfoto, zo’n 60 jaar geleden, is daar ook gemaakt.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl