Blog

Een kijkje achter de schermen

Blog

Een kijkje achter de schermen

Home > Blog > Portretten blog

Portretten

Verschillende persoonlijke portret opdrachten, zakelijke portretten en bedrijfsreportages vind je op dit blog overzicht. Graag neem ik je mee naar verschillende reportages zodat je kunt kijken hoe ik als fotograaf de dingen aanpak. Door deze artikelen kun je een kijkje achter de schermen nemen. 

Boys with toys

Boys with toys

Industriële setting voor een photoshoot met je motorZwangerschapsreportage in het bosIndustriële setting voor een photoshoot met je motor <tekst>   Gerelateerde blogs:Over WIJ Fotografie Licht en kleurrijk Liefdevol en rustig Ontspannen en ongedwongen...

Lees meer
Zwangerschapsreportage in het bos

Zwangerschapsreportage in het bos

Het bos als natuurlijk decorZwangerschapsreportage in het bosBos als natuurlijk decor Een zwangerschap is iets wonderlijks, iets heel speciaals. Er ontstaat nieuw leven van binnenuit. Een periode uit je leven welke na die tijd helaas niet meer terug komt. Iets...

Lees meer
Gender reveal

Gender reveal

WIJ Fotografie denkt graag creatief met je mee voor dergelijke onthullingen. Zo kun je bij mij in de studio ook terecht om originele foto’s of fotoreportages te maken. Zodat je jouw familie en vrienden op een leuke en eigen manier deelgenoot kunt maken van jouw nieuws.

Lees meer
Gender reveal party

Gender reveal party

Geef je een “Gender Reveal party” met je familie en wil je dit ook graag op foto vastleggen? Zodat je ook je vrienden op de hoogte kunt brengen of het een jongen of meisje wordt? WIJ Fotografie helpt je graag bij het vastleggen van dit speciale moment.

Lees meer

Bekijk meer onderwerpen:

Trouwreportages

Love reportages

Familie reportages

Newborn

Portretten

Algemeen

Ook prachtige foto's?

Lid van Feel it!

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl