06 – 111 66 172 info@wijfotografie.nl

Blog

Een kijkje achter de schermen

Blog

Een kijkje achter de schermen

Home > Blog > Algemeen

Overige onderwerpen

Graag neem ik je mee naar verschillende reportages zodat je kunt kijken hoe ik als fotograaf de dingen aanpak. Door deze artikelen kun je een kijkje achter de schermen nemen.

Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Wat is het voordeel van een weddingplanner?

Het beroep staat onder nuchtere Nederlanders soms nog bekend als overdreven, Amerikaans en duur. Toch kan een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester erg fijn zijn. In dit blog geeft Dana Kiks enkele voordelen.

Lees meer
Fotoalbum review Saal Digital

Fotoalbum review Saal Digital

Het leek mij een uitgelezen kans om dit aanbod aan te grijpen om een portfolioboek met fotomateriaal te laten afdrukken. Omdat dit direct een goede testcase is om te zien hoe mijn foto’s afgedrukt worden, en welke kwaliteit ze daarbij leveren.

Lees meer
Trouwen in Amersfoort

Trouwen in Amersfoort

Om jullie als aanstaand bruidspaar al wat meer op weg te helpen doe ik hieronder een opsomming van verschillende soorten trouw-, feest- en fotolocaties in Amersfoort en daar omheen. Tot slot nog een lijstje met leveranciers welke van jullie trouwdag in of vlakbij Amersfoort kunnen ondersteunen met hun diensten.

Lees meer
Dreumes foto’s?

Dreumes foto’s?

Wil je pure, onvergetelijke, ongedwongen foto’s van jouw koter of dreumes? Laat jouw peuter of kleuter lekker spelen in een zonnig bloemenveldje, kinderboerderij of speeltuin… en ik leg ze voor je vast op de foto, terwijl zij ongestoord kunnen kodderen, spelen en dus helemaal in hun element zijn. Het levert echt onvergetelijk mooie beelden op.

Lees meer

Ook prachtige foto's?

Over WIJ Fotografie

Licht en kleurrijk
Liefdevol en rustig
Ontspannen en ongedwongen
Romantisch en klassiek
Spontaan en niet geregisseerd
Legt jullie kostbare momenten vast
Vertelt jullie verhaal
Voor tijdloze herinneringen

WIJ Fotografie

KVK 65430352

Straat van Corsica 99
3825 VB Amersfoort - Vathorst

06 - 111 66 172
Stuur me een appje!

info@wijfotografie.nl